Oude foto Dames
Oude foto Dames

Wie zijn de dames op deze oude foto?

Algemeen

HALSTEREN - Op de oude foto van de maand januari, van de watersnoodramp, zijn veel reacties ontvangen. 

Per mail reageerde Els Heeffer. Zij herkende in de bovenste rij Piet Bogers en Martien van Geel. In de onderste rij waren dat: Dré Heeffer, Ko Hermans, Cor Rampart, Martien de Boeck en Cor Heeffer.
Tijdens de tentoonstelling over de watersnoodramp reageerden diverse lezers dat zij alle namen hadden.

De foto is genomen achter het woonhuis van toen de familie van Eekelen aan de Tholenseweg (Slikkenburg) kort na de watersnoodramp. Op de foto staan op de bovenste rij: Piet Boogaart, Martien van Geel, Janus Verswijveren, Nel Suijkerbuijk, Jan Manniën, Geert Klaassen en Sjaak de Leeuw. Onder: Dre Heeffer, Koke Hermans, Cor Rampart, Martien de Boeck en Cor Heeffer.

Correctie

Overigens is op de foto van de maand december met daarop bestuurders van de voetbalvereniging een correctie gekomen. Frans Klaassen reageerde nog op deze foto. 

De laatste man rechts zittend is niet Toon van Wijk maar Toon van Dijk. Wil Mouwen had het goed doorgegeven, maar de naam is verkeerd overgenomen, vandaar deze correctie.


Fotopresentaties

Iedere 2e dinsdag van de maand wordt er weer een fotopresentatie
verzorgd in de Hof van Ram om 14.00 uur. Entree: gratis, ook voor niet-leden.

Oude foto’s: Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan.

Foto van de maand februari
Herkent u de mensen op de foto van deze maand? Zo ja, dan kunt u reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth.

Brandweer en politie bij de Watersnoodramp van 1953.