Braderie Ossendrecht.
Braderie Ossendrecht. Foto: Pascal Brugman

Dorp Ossendrecht maakt zich op voor kermis en braderie

OSSENDRECHT - Ossendrecht, bekend om zijn Bourgondische gezelligheid, is weer een heel weekend vol avontuur. Het kleine dorpje verscholen achter de bossen en grenzend aan de polders staat weer bol van de activiteiten. Van zaterdag 17 juni t/m dinsdag 20 juni vindt de jaarlijkse kermis plaats, met als hoogtepunt de braderie op zondag 18 juni. Tevens vindt op zaterdag de jaarlijkse kermisloop plaats.

Zaterdag is de opening van de kermis gevolgd door de kermisloop. De kermis is natuurlijk voor de jeugd een gezellige bezigheid, maar als het weer ons meezit kunnen de ouders lekker genieten bij de plaatselijke horeca, die zullen zorgen voor vertier en muziek in hun café en op terras. Kortom een ouderwetse gezellige stapavond in Ossendrecht, wie is er niet groot mee geworden!

Op zondag is er samen met de kermis de grote braderie, die dit jaar weer veel te bieden heeft. De vele kramen vanaf De Markt tot en met de Molenstraat zorgen ervoor dat de braderie in Ossendrecht bij de langste braderieën van de regio behoort. 

Bij mooi weer een uitstekend idee om via de mooie fietsroutes in de omgeving de Ossendrechtse braderie tijdens uw fietstocht te bezoeken.

Op maandag en dinsdag is de kermis gewoon lekker geopend en kunnen opa's en oma's en de ouders lekker met de kinderen naar de kermis.

Ossendrecht bruist op vele gebieden als nooit te voren en is er klaar voor, een heel weekend feest. 


U komt toch ook!

Kermis Ossendrecht.