WinkelHart-voorzitter Gerrit Atres bedankt Arjan Molenaar bij zijn afscheid als bestuurslid.
WinkelHart-voorzitter Gerrit Atres bedankt Arjan Molenaar bij zijn afscheid als bestuurslid. Foto: Bep Tielemans

‘Feestelijke opening plein’

Algemeen

HALSTEREN - Als over een aantal maanden de nieuwbouw bij plein Vogelenzang is afgerond, verdient het plein een feestelijke opening. Deze boodschap werd geopperd tijdens de jaarvergadering van ondernemersvereniging WinkelHart Halsteren. 

Erelid en voormalig voorzitter Joost Vermeulen was niet aanwezig maar is nog steeds heel betrokken bij het winkelgebeuren in Halsteren, waar hij tientallen jaren een boekhandel runde. Hij gaf het bestuur en leden van WinkelHart in een brief als advies mee ‘dat er meer met het plein moet gebeuren en Halsteren vooral als uniek winkelgebied te blijven promoten’. Speciaalzaken, gratis parkeren en een gevarieerd aanbod van winkels zijn daarbij belangrijk. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering aansluitend aan een gezellige barbecue werd afscheid genomen van bestuurslid Arjan Molenaar. Hij was jarenlang penningmeester, Rik Linssen gaat zijn taak overnemen. Yvo de la Haye is toegetreden tot het bestuur nadat hij zich beschikbaar had gesteld voor de in te vullen bestuursfunctie van wijlen Chris Grinwis.

WinkelHart Halsteren telt momenteel 32 leden.

WinkelHart-voorzitter Gerrit Atres overhandigt Arjan Molenaar een attentie bij zijn afscheid als bestuurslid.