Vrijwilliger VVC68 stopt na 14 jaar.
Vrijwilliger VVC68 stopt na 14 jaar. Foto: Mariska Wildeman

Johan Karremans gaat met pensioen

Algemeen

HALSTEREN - Bij VVC’68 noemen ze hem ‘de laatste der Mohikanen’, een vrijwilliger die altijd klaar staat voor zijn club. Dat soort vrijwilligers is een uitstervend ras en bij VVC’68 zullen ze Johan Karremans, bijgenaamd ‘De Lap’, zeker gaan missen.  

Johan Karremans vertelt: “Na 41 jaar bij Philip Morris en 14 jaar bij VVC is het mooi geweest. Het is af en toe best zwaar om heel de week zo bezig te zijn. De kleedkamers, de kantine, de tribune en het dak van de kantine houd ik schoon. ook doe ik nog wat onderhoud langs het veld. Ik ga wat meer fietsen en wil eens een tijdje niks aan mijn kop hebben. Henk Schetters en Gerrit de Zwart gaan mijn werkzaamheden overnemen, dus ik verwacht dat dat wel goed gaat komen.” 

Feyenoord

Hij vervolgt: “VVC’68 blijft mijn club en ik zal nu zeker alle thuiswedstrijden bezoeken. Feyenoord zit van jongs af aan in mijn bloed, eigenlijk is dat van vader op zoon gegaan. Ik het vijf jaar in het fanatiekste Feyenoord-vak gestaan en natuurlijk heb ik dit jaar een klein feestje gevierd toen Feyenoord kampioen werd”, aldus Johan Karremans.