Flexibel reizen door Bergen op Zoom met Bravofiets en Bravoflex

Flexibel reizen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - In Bergen op Zoom met de Bravofiets en Bravoflex mogelijk om van deur tot deur te reizen, zonder gebonden te zijn aan een dienstregeling of vaste routes.

Met deze initiatieven werkt de provincie samen met Arriva en de gemeente Bergen op Zoom aan een meer flexibele en duurzame manier van reizen in Bergen op Zoom. Gemakkelijk te gebruiken als aanvulling op, of als alternatief voor de bus.

In Bergen op Zoom zijn 100 deelfietsen beschikbaar om je van de bushalte naar je eindbestemming te brengen. En weer terug. De fietsen staan in speciale stations op het treinstation en bij verschillende bushaltes. Sinds eind 2022 zijn er niet alleen twee nieuwe fietsstations in Bergen op Zoom bijgekomen, maar ook één in Hoogerheide en in Huijbergen. Om zo dit meer duurzame en flexibele alternatief op de bus te stimuleren voor mensen die regelmatig van de stad naar het dorp reizen. Een ritje op een Bravofiets maak je al vanaf 1,- per uur en huur je via de Hopperpoint-app. Kijk voor meer informatie op bravo.info/bravofiets

Bravoflex is een rechtstreekse busrit op bestelling in Bergen op Zoom. Voor een rit van of naar het station betaal je een vast bedrag van €1,50. Voor een rit van halte naar halte €3,50. Gemakkelijk te boeken via de Arriva Vlinder-app of telefonisch.