Afbeelding
Foto:

Alsnog reacties op oude foto met dames

HALSTEREN - LEPELSTRAAT -  Er zijn alsnog diverse reacties ontvangen op de oude foto's uit de vorige uitgaven.


Foto van de maand maart (met de dames)

Deze was wederom groot afgedrukt. En die van april klein. Maar dat mocht de pret niet drukken want nu kwamen er wel enkele reacties binnen. Jos van Buijten vertelde dat de 2e van links Cor van der Rijzen is van de Tholenseweg, later of toen al getrouwd met Kees Dam. Riet Bovee-van Eekelen vertelde dat de 4e van links Jo Maas is. Zij bevestigde dat de 2e van links Cor van der Rijzen is. Ad Roosendaal weet het niet zeker maar denkt dat de 3e van rechts Joke de Bruin is. Zij heeft vroeger in de Bernhardstraat gewoond en is getrouwd met stukadoor Piet de Bruin.


Foto van de maand april (met de 3 heren)
Als eerste reageerde Corry Gelten. De persoon rechts op de foto is mijn opa Marijn Gelten. Hij woonde op hoeve Groenendaal het latere heemhuis van heemkundekring Halchterth. Ook Suus Nefs reageerde. Van links naar rechts Frans Kommers, Kees Keijzers en Marijn Gelten.
Suus dacht dat Frans Kommers metselaar was.


Fotopresentaties
Op dinsdag 13 juni wordt alweer de laatste fotopresentatie voor de vakantie verzorgd. De presentatie is zoals gewoonlijk in de Hof van Ram. Aanvang 14:00 uur. Toegang gratis, ook voor niet-leden

Oude foto’s
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan.


Foto van de maand mei
Herkent u de mensen op de foto van de maand mei, een groepsfoto uit Lepelstraat. Zo ja, dan kunt u reageren bij:

Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth.

Afbeelding
Oude foto maand mei.