Afbeelding
Foto:

De eerste kantinebeheerders waren Wim en Jo Luijks. In juli 1984 werd afscheid genomen van het clublokaal café "de Zwaan". Vervolgens werd er in 1984 een bestuurskamer aangebouwd en in 1988 een uitbreiding aan de voorkant.


Memorabel

In april 1985 stelde het volledige bestuur onder leiding van Jos Princen hun functie ter beschikking. Na de vorming van een voorlopig bestuur werd tijdens de ledenvergadering in juni een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe voorzitter werd Sjaak van Treijen, die tot medio 2008 leiding zou geven aan de vereniging. Een memorabele tijd. In april 1987 werd het eerste elftal na 20 jaar weer eens kampioen en promoveerde hierdoor naar de 2e klas van de afdeling Noord Brabant. Trainers kwamen en trainers gingen, en het eerste degradeerde inmiddels weer naar de 3e klas. 

Ongeslagen

In het seizoen 1997/1998 kende de vereniging weer een hernieuwde start. Het bestuur zag kans de oud speler van Lepelstraatse Boys Nico Voorbraak aan te stellen als de nieuwe trainer van Lepelstraatse Boys. Nico was na zijn jeugdperiode bij Lepelstraatse Boys weggekaapt door buurman RKSV Halsteren die inmiddels met een spectaculaire stijging op de ranglijsten bezig was. Samen met Jac van Loon, eveneens afkomstig uit de jeugd van Lepelstraatse Boys, speelde Nico jarenlang met RKSV Halsteren in de Hoofdklasse. Onder leiding van Nico Voorbraak werd het eerste seizoen meteen een prachtig resultaat weggezet. Ongeslagen kampioen in de 5e klas van de KNVB was het resultaat, juist in het jubileumjaar van de 50-jarige vereniging. Dubbel feest dus. 

Promotie en degradatie

In het seizoen 2010/2011 pakte de ambitie om hoger te spelen uit in een 2e plaats achter de kampioen Zeeland Sport en een periodekampioenschap tegen Hansweertse Boys als gevolg. De promotiewedstrijden tegen Corn Boys uit Sas van Gent werden helaas wederom verloren. In het seizoen 2011-2012 eindigde het eerste elftal derde in de competitie. Door dit resultaat mochten zij promotiewedstrijden spelen tegen Graauw. Nadat zij thuis gelijk hadden gespeeld, werd de uitwedstrijd winnend afgesloten. Het team van trainer Will Raadts ging zo voor de eerste keer in de geschiedenis in de 4e klasse Zuid 1 spelen. Zij zouden vervolgens 3 jaar lang in de 4e klasse spelen, voordat zij na 2 promotie/degradatie wedstrijden tegen BVV'63 uiteindelijk wederom degradeerden naar de 5e klasse. Het verblijf in de 5e klasse zou maar 1 seizoen duren. Onder leiding van de nieuwe trainer Erwin Pinas werd het eerste elftal glansrijk kampioen. Aan het eind van het seizoen 2015-2016 degradeerde zij wederom naar de 5e klasse, waarin zij nog steeds spelen.

Bekertoernooi

Op sportief gebied hadden we ook succes in het bekertoernooi. In het seizoen 2015-2016 mocht de JO15 als allereerste team van Lepelstraatse Boys aantreden in de finale van het bekertoernooi. Deze werd na een thriller in de verlenging met 3-2 gewonnen. Het seizoen daarop mocht Lepelstraatse Boys 5 in de finale aantreden. Ook zij mochten de beker ophalen na een 3- 0 winst tegen FC Bergen 4. 

Lepelstraatse Boys vaart inmiddels in een rustig vaarwater. De senioren afdeling kent 6 elftallen. De jeugdafdeling bestaat uit de JO19-MO19, JO17, JO16, JO10 en JO8 In totaal kent Lepelstraatse Boys ca. 230 spelende en niet spelende leden.

Inmiddels zijn twee ereleden van de vereniging geridderd in de orde van Oranje Nassau. Adrie Jochems en Sjaak van Treijen hadden de eer om deze speld te mogen ontvangen.

In Memoriam: Op 19-04-2022 is erelid Adri Jogchems op 86-jarige leeftijd overleden.

Afbeelding