Afbeelding
Foto:

Dorpsplatform Woensdrecht

WOENSDRECHT - Dorpsplatform Woensdrecht komt dinsdag 16 mei bijeen in 't Blickvelt voor een openbare vergadering. Aanvang is 20.00 uur.


Besproken worden onder meer de dagelijkse werkzaamheden, capaciteit, feiten en cijfers van de politie. De nieuwe wijkagent van Woensdrecht/Huijbergen, Michel Beers, geeft hierover een ‘verhelderende’ presentatie.

Een vertegenwoordiger van de servicelijn van de gemeente zal een presentatie geven over het nieuwe meldsysteem ‘Signalen’ dat de Verbeterdebuurt-app vervangt.

Het dorpsplatform Woensdrecht vraagt aan de wethouder naar de stand van zaken met de Langeweg.

Ook heeft het dorpsplatform Woensdrecht Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs – Soffers wederom gevraagd een toelichting te geven op de stand van zaken met de RK kerk.
Het dorpsplatform heeft de gemeente gevraagd bij aanvang van de bouw van het IKC de ‘Kiss & Ride stroken al aan te leggen, een parkeerverbod in de Fortuinstraat in te stellen of een ‘noodparkeerplaats’ op het veld aan te leggen.

Aan Star-SHL is gevraagd om de prikpost in ’t Blickvelt te laten terugkomen. De reactie van Star-SHL wordt medegedeeld.

Bewoners van Woensdrecht kunnen ideeën aandragen voor een Burendag.

Ook worden bij de vergadering van Dorpsplatform Woensdrecht mededelingen gedaan vanuit: de gemeente door wethouder Thierry de Heer; vanuit de WMO-adviesraad, vanuit BWI, wijkagent Michel Beers en namens het Wijkteam door Wannes van Kempen.

Herman Heyns heeft aangegeven vanwege drukke werkzaamheden zijn functie van penningmeester neer te leggen.