Winkeliersactie bij start aanpak Halsterseweg begin 2022.
Winkeliersactie bij start aanpak Halsterseweg begin 2022. Foto:

Halsterseweg gaat weer open

HALSTEREN - De voltooiing van de herinrichting in de laatste fase van de Halsterseweg komt naderbij. Op woensdag 17 mei aanstaande vanaf 17.00 uur zal de Halsterseweg vrij worden gegeven en zijn uiteindelijk alle werkzaamheden afgerond.


Voor de winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren is dit een reden om flink uit te pakken. De activiteitencommissie en het bestuur hebben een ludieke manier bedacht om klanten hier feestelijk over te informeren. Zij hebben daarbij veel hulp nodig en roepen daarom alle leden van de winkeliersvereniging op mee te doen aan hun ludieke opening.  

Bestuur en activiteitencommissie van de winkeliersvereniging vragen de leden om met zoveel mogelijk mensen op dinsdag 16 mei om 17.45 uur te verzamelen op het plein bij Vogelenzang, met de fiets.

'Neem je partner of zelfs je medewerker(s) mee om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te hebben! Geen fiets bij de hand? Leen 'm even of zo... We rijden dan met z'n allen naar de afsluiting en fietsen met vlaggen en zo veel mogelijk toeters en bellen de Halsterseweg open!', zo luidt de oproep vanuit WinkelHart Halsteren.

Bij de start van de werkzaamheden voor complete herinrichting van de Halsterseweg in januari 2022 organiseerde de plaatselijke winkeliersvereniging een grootse bingoactie. De veel gebruikte doorgaande weg moest geruime tijd helemaal dicht. De gefaseerde aanpak is volgens planning verlopen maar iedereen is opgelucht dat de weg nu open gaat.