Liefhebbers
Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

De Liefhebbers weer op pad

Algemeen

HALSTEREN - De leden van de TTC de Liefhebbers gaan op zondag 7 mei 2023 weer op pad. Ze doorkruisen West-Brabant dat er nu met prachtig jong groen bij ligt.

Dat belooft dus weer genieten te worden voor de Liefhebbers. De koffiestop wordt gehouden bij de Hazelaar in Heerle. TTC de Liefhebbers heeft drie afdelingen, te weten de A-trimmers, de B-trimmers en de recreanten. De A- en B-trimmers rijden op racefietsen en leggen op deze zondag respectievelijk 80 en 65 kilometer af. 

Vertrek

De recreanten, die op een gewone fiets al dan niet met ondersteuning rijden, hebben deze zondag 35 kilometer op de planning staan. De Liefhebbers vertrekken elke zondag om 9.00 uur vanaf het dorpsplein bij de AH aan de Dorpsstraat in Halsteren. Rond de middag zijn de Liefhebbers weer thuis 

Welkom

Bij alle afdelingen zijn nieuwe leden van harte welkom. Men mag drie keer meerijden om te bezien of het bevalt, waarna dan besloten kan worden of je lid van de vereniging wil worden.

Informatie

De secretaris, telefoon 0164-683915 of e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com, geeft u graag nadere inlichtingen. Men kan ook voor vertrek langskomen op het dorpsplein waar één van de aanwezige bestuursleden ook informatie kan verstrekken.