250 x Quirijn Schevenhoven
250 x Quirijn Schevenhoven

Hulde voor WVV’67 jubilaris Quirijn Schevenhoven

Algemeen

WOENSDRECHT – Wie als beginnend voetballer de ambitie heeft om ooit in een eregalerij te worden opgenomen heeft in het groenzwarte shirt van WVV’67 statistisch de meeste kans. Geen andere vereniging leverde deze eeuw meer spelers die de kaap van 250 officiële wedstrijden rondde dan WVV’67.

Verdediger Jurgen Adriaansen (411) is recordhouder, achter hem prijkt een negental met 300 plus duels op naam. Vervolgens noteert men nogmaals een vijftal jubilarissen met hoogstens vijftig wedstrijden minder. Vorig seizoen tikte Robin Schipperijn het bijzondere aantal aan. Onlangs volgde generatiegenoot Quirijn Schevenhoven diens voorbeeld. Voorafgaand aan het thuisduel met DEVO werd de overigens al enkele weken geblesseerde jubilaris door WVV’67 in het zonnetje gezet!

De Glazen Bol

HOOGERHEIDE – De Vierde Klasse maakt zich op voor het slotoffensief. In mei wacht METO in strijd met het degradatiespook nog uitduels met Achtmaal en SVC, thuis komt Nieuw Borgvliet nog langs. Op 14 mei spelen Grenswachters en WVV’67 in Putte de laatste derby van het seizoen. Ook SVC komt nog naar sportpark De Buizerd alvorens het groengele slotakkoord in Sprundel valt. Of het schema volstaat om de nacompetitie te ontlopen?

Ook ODIO moet nog op bezoek in Sprundel, daarna volgt Noordhoek en tot slot nogmaals SVC. WVV’67 neemt het na Grenswachters op tegen Sprundel (thuis) en Noordhoek (uit). Duels waarin men zowel in Ossendrecht als ook Woensdrecht reeds de schaapjes op het droge hoopt te hebben.

In de Glazen Bol van 30 april boekten we slechts een drietal duels. METO-Rimboe stond 50/50 genoteerd. Zo ook het treffen van Grenswachters met Nieuw Borgvliet op sportpark De Markiezaten. En tevens de laatste wedstrijd, de derby ODIO-WVV’67 was qua prognoses volledig in evenwicht. Saillant detail vormde de vijfvoudige Joker-aanwijzing voor het onderlinge duel. 

De prognoses:
Joey van Hooijdonk (METO): METO-Rimboe (2-1), ODIO-WVV’67 (1-3, joker), Nieuw Borgvliet-Grenswachters (2-0). Lars van der Beek (Vivoo): METO-Rimboe (0-2), ODIO-WVV’67 (3-3, joker), Nieuw Borgvliet-Grenswachters (0-1). Nick Orlando (ODIO): METO-Rimboe (2-2), ODIO-WVV’67 (3-2, joker), Nieuw Borgvliet-Grenswachters (3-0). Robin Schipperijn (WVV’67): METO-Rimboe (2-2), ODIO-WVV’67 (1-2, joker), Nieuw Borgvliet-Grenswachters (0-1). Nicky Verboven (Grenswachters): METO-Rimboe (1-1), ODIO-WVV’67 (2-1, joker), Nieuw Borgvliet-Grenswachters (1-1).