Jean d’ Orange verwelkomt burgemeester Petter met zijn echtgenote Elma.
Jean d’ Orange verwelkomt burgemeester Petter met zijn echtgenote Elma.

Hoog bezoek op Koningsdag Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT – De Oranje Vereniging Lepelstraat kan terugzien op een zonnige Koningsdag met veel bijzondere bezoekers. Naast het bezoek van wethouder Verroen, die de opening verrichtte, en burgemeester Petter met zijn vrouw Elma, werd de dag erg bijzonder door de aanwezigheid van Jean d’ Orange, een creatie van theatergroep Doe de mee. 

De dag werd geopend door de dansgroep De Dansstraat onder leiding van Fieke. Daarna was het tijd voor de versierde fietsenoptocht door Lepelstraat, voorafgegaan door De Zeekralen en natuurlijk met Jean d’ Orange.
Bij terugkomst was er een gezamenlijke toost en speelde de harmonie Sint Antonius. De kinderen leefden zich uit op het plein voor ‘t Weike bij de diverse spelletjes en op de springkussens.
Voor het plein bij ‘t Patronaat was het gezellig druk bij de kraampjes en de vrijmarkt. In de middag vulde ‘t Weike zich met belangstellenden voor de bingo, jong en oud.
Frie Hamers won dit jaar de Koningsbiljart wedstrijd in de finale tegen Ad van Hooydonk. Op het Kerkplein werd de Bloemenmarkt goed bezocht. Ook de fietstocht met start bij ‘t Weike en einde op De Kladde trok de nodige sportievelingen.

Koningsdag Lepelstraat 2023
Koningsdag Lepelstraat 2023
Koningsdag Lepelstraat 2023
Koningsdag Lepelstraat
Koningsdag Lepelstraat, plantenmarkt.