Ondernemer John Dauphin heeft alle voorbereidingen getroffen voor een grootse kermis in de meivakantie op Landgoed de Beek.
Ondernemer John Dauphin heeft alle voorbereidingen getroffen voor een grootse kermis in de meivakantie op Landgoed de Beek. Foto:

Grootse kermis gepland op landgoed de Beek

HALSTEREN -  Voor de meivakantie is een grootse kermis voorbereid op het terrein van Landgoed de Beek in Halsteren. Van woensdag 3 mei tot en met zondag 7 mei kan deze sfeervolle locatie na jaren weer bruisen van kermisplezier. 


In het verleden vond traditiegetrouw de Halsterse Kermis plaats op Landgoed de Beek, in de zomervakantie wanneer veel mensen op vakantie zijn. Nu is onlangs weer een vergunning verleend door de gemeente maar dan voor in de meivakantie. 

Ondernemer John Dauphin (64) uit Bergen op Zoom is al geruime tijd bezig in Halsteren een mooie kermis op poten te zetten. Dauphin komt uit een echte Bergse kermisfamilie en staat al vijftig jaar borg voor plezierig volksvermaak. De enthousiaste kermisexploitant heeft een aantal andere, vooral plaatselijke, kermisondernemers betrokken bij de opzet van een gevarieerde vijfdaagse kermis in Halsteren. De exploitant doet er alles aan om de kermis op het landgoed in goede harmonie en tot in de puntjes te laten verlopen. 

Met een twintigtal attracties en tegen betaalbare entreeprijzen hoopt John Dauphin de Halsterse kermis nieuw leven in te blazen. Primeur is de Mega Slide, een glijbaan van 26 meter hoog en 36 meter lang. 

In deze editie van De Halsterse Krant staat een pagina (16) met kortingsbonnen voor kermisattracties.

Een zaak van bezwaarmakers dient deze week nog voor de rechter. Bij het ter perse gaan van deze krant was de uitspraak van de rechtbank in Breda nog niet bekend. Daar zal blijken of de geplande kermis op Landgoed de Beek wel of niet doorgaat.