Afbeelding
Foto:

Tankstation aan Plesmanlaan Hoogerheide kleurt AVIA-rood

HOOGERHEIDE - REGIO - Het onbemande tankstation De Meeuw aan de Plesmanlaan 2 in Hoogerheide wordt getransformeerd tot een AVIA-station. De omkleuring van blauw naar rood start op 24 april en tijdens de werkzaamheden kan er, behoudens tijdens een tankkeuring op 2 en 3 mei, brandstof worden getankt. 


Behalve de naam/kleur en daarmee de intrede van het ViaAVIA-spaarprogramma tankt de klant dezelfde hoogwaardige producten.

In de loop van mei is de naamsverandering een feit. De bio-brandstoffen in het AVIA-programma zijn kwalitatief hoogwaardig. Tevens wordt het landelijk digitaal spaarsysteem ViaAVIA geïntroduceerd. De punten die daarmee worden verdiend, zijn via de AVIA-webshop te verzilveren voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer.

Piet-Hein Bogaers van Vollenhoven in Tilburg en verantwoordelijk voor AVIA kijkt vooruit naar de omkleuring aan de Plesmanlaan: “De verandering van kleur en naam neemt zo’n twee weken in beslag.” Een aspect wil hij nog wel aantippen: “Het tankstation biedt 24/7 ruime tankplekken voor personenwagens. Zowel voor Diesel, Euro 95 E10, Super 98 Ongelood. Tevens kan er de auto veilig en grondig worden gewassen.”

Ook de bemande tankstations van Vollenhoven in Bergen op Zoom en Kloetinge krijgen op korte termijn de AVIA-uitstraling uiteraard met behoud van de bestaande service en het gemoedelijke karakter. Ook daar doet het
ViaAVIA-spaarprogramma zijn intrede.

Afbeelding