BMW en MINI bij De Renova Group.
BMW en MINI bij De Renova Group. Foto:

Renova voor iedere tak van sport

De Renova Group is een hecht familiebedrijf dat in 1961 in Tilburg is opgericht. De wens om BMW- en MINI rijders een totaalpakket van diensten en services te bieden in de regio Midden- en West Brabant heeft geleid tot uitbreiding naar de plaatsen Waalwijk en Breda. 


In dat kader is Renova Group in maart 2020 verder uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal. Inmiddels is Renova uitgegroeid tot een one-stop-shop, waar klanten terecht kunnen voor de merken BMW en MINI, de submerken BMW M, BMW Motorsport, BMW i en MINI JCW, onderhoud, reparatie, schadeherstel en lease.

Voor iedere tak van sport hebben we een team van enthousiaste specialisten, die hun sporen op het gebied van kennis en innovatie inmiddels verdiend hebben. Zo zijn Renova Tilburg, Breda en Goes Certified BMW M dealer, in deze vestigingen zijn we gespecialiseerd in het sub brand BMW M. 

Daarnaast hebben we specialisten op het gebied van BMW i. Zij vertellen u alles over de volledig elektrische BMW i modellen. 

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle typen BMW en MINI modellen. Wilt u meer te weten komen over Renova? Scan dan de QR code!


Ook voor onderhoud en reparatie van alle typen BMW en MINI modellen