Afbeelding
Foto: De mini's van Tv de Meet

Mini maxi toss bij TV de Meet

OSSENDRECHT - Bij TV de Meet vond woensdag de eerste mini maxi toss avond voor de leden plaats. 

'Onze jeugdleden (mini's) zijn samen met hun maxi de strijd aangegaan tegen elkaar. De weersvoorspellingen voor deze woensdag waren nogal somber, maar vanaf de start van deze toss avond was het gelukkig zonnig. Wat hebben we gedurende deze avond leuke en spannende wedstrijden gezien. Ontzettend leuk om te zien hoe fanatiek iedereen is om de winst binnen te halen. De mini's met de meeste games waren de winnaar van deze avond. Bij onze jongste mini's is Nieke de winnaar van deze toss avond geworden. Bij onze junioren waren Wessel en Eline de winnaars! 

Woensdag 10 mei is er een kans voor revanche, dan staat onze tweede mini maxi toss avond op de planning. 

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan deze toss avond, meld je dan aan door een mail te sturen naar jeugdcommissie@tvdemeet.nl.. De enige voorwaarde is dat je mini of de maxi lid is van TV de Meet. We hopen weer op veel deelname tot 10 mei!


Gratis tennislessen

Woensdag 12 april is ook de serie van 10 gratis tennislessen van start gegaan. 7 kinderen van de leeftijd van 4 tot 8 jaar hebben deel genomen. Woensdag 19 april staat onze 2e les weer gepland van 14 tot 15 uur. aanmelden hiervoor kan via jeugdtraining@tvdemeet.nl.. In de meivakantie is het GEEN training de 3e training staat gepland voor woensdag 10 mei. We hopen ook dan weer een hoop kinderen te zien!