Het team van The Garden of Mala.
Het team van The Garden of Mala. Foto: Starworks Studio

Mooi programma The Garden of Mala

OSSENDRECHT - Verbindingstuin The Garden of Mala aan de Armendijk 3 in Ossendrecht opende vorig jaar voor het eerst haar deuren. Al snel bleek het een groot succes te zijn en werd het aanbod flink uitgebreid. In eerste instantie zou er alleen een zomerprogramma zijn, maar hierop volgden ook een herfstprogramma, een winterprogramma met veel activiteiten. Voor het komende seizoen staat er weer een heel programma gepland.


Open Dag
Op zaterdag 6 mei wordt het nieuwe seizoen geopend met een mooie Open Dag in de tuin. Op deze dag kan iedereen kennis komen maken met de verbindingstuin en haar activiteiten. Tijdens de open dag zijn er verschillende docenten aanwezig van de diverse workshops die er gegeven worden. Zo zijn er een paar stands met mooie producten.


Yogadag

Zaterdag 10 juni is er een Yogadag. Dit is een hele dag in de tuin, verzorgd door verschillende Yogadocenten met Hatha Yoga, Lu Jong, Dru Yoga, meditatie, zang en muziek. Ook wordt er naast versnaperingen een vegetarische lunch geserveerd. Een echte verwendag voor jezelf, om helemaal tot rust te komen, op te laden en je te verdiepen in Yoga.


Verbindingsdag

Voor zaterdag 1 juli staat een 'verbindingsdag' op het programma van The Garden of Mala met meditatie, familie opstelling en diepgang.


Lenteprogramma
Het lenteprogramma met activiteiten en workshops is al van start gegaan. Dit programma heeft echt van alles dat prima in deze tuin of binnenruimte gehouden kan worden bij goed en slecht weer. Het kan plaatsvinden in groepsverband of individueel. Het lenteprogramma bevat de volgende onderdelen:

Meditatie/inzicht
Voetreflexmassage
Ayurvedische Massage
Access Bars behandeling
Lente Zenmeditatie
Workshop Ademruimte
Workshop ijsbad
Workshop “het innerlijke kind”
Nei en Bachbloesems
Yoga en Meditatie
(Groot)ouder en kind Yoga
Workshop “de kracht van stenen”

Kortom een heel uitgebreid programma, meer informatie over dit programma zie de website www.thegardenofmala.nl  en we zijn ook te volgen op Facebook en Instagram.


Tuin geschikt voor diverse activiteiten
Naast dat er een georganiseerd programma is, kunt u ook activiteiten plaats laten vinden in de verbindingstuin The Garden of Mala. Denk hierbij aan een verjaardag met verbinding of een andere themadag met familie of vrienden. Zo kwamen er vorig jaar al verschillende groepen naar The Garden of Mala, zoals de huiskamer van Titurel uit Hoogerheide. Dit betreft een seniorengroep; in de tuin kregen zij stoelyoga, andere geschikte activiteiten en een heerlijke lunch.

Vrijwilligers nodig

Tevens zoekt de tuin nog vrijwilligers om mee te helpen met bijvoorbeeld het schoonhouden van de perken. Hiervoor kan een vergoeding worden uitgekeerd in de vorm van workshops of een massage. Neem  contact op via e-mail: monique@thegardenofmala.nl


Toegankelijk

Alle vrijwilligers, docenten en gastdocenten zien u graag tijdens de Open Dag of een van de andere activiteiten. De tuin is vrij toegankelijk van vanaf 6 mei tot 16 september; woensdag van 13.00-17.00 uur, donderdag van 9.00-20.00 uur en vrijdag 13.00-17.00 uur of op afspraak: www.thegardenofmala.nl 

Een activiteit in The Garden of Mala.
The Garden of Mala
The Garden of Mala
The Garden of Mala
The Garden of Mala
The Garden of Mala