Kinderen genieten op de Lentedag bij De Leemberg.
Kinderen genieten op de Lentedag bij De Leemberg. Foto:

Lentedag op zorg-/kinderboerderij

WOENSDRECHT - Zorgboerderij en kinderboerderij De Leemberg aan de Dorpsstraat 51 in Woensdrecht organiseert voor woensdag 3 mei een Lentedag. 


Op deze dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden waaronder het scheren van de schapen en alpaca’s, spinnen van de wol en natuurlijk het bewonderen van de geitjes en konijntjes. 

Ook kan er een ritje op de pony gemaakt worden, kun je een glitter tattoo laten zetten, is er een springkussen en een loterij waar leuke prijzen te winnen zijn. 


Kraampjes

In kraampjes liggen producten die zijn gemaakt door de cliënten van de zorgboerderij. Laat uw toekomst voorspellen door de waarzegster, kijk naar een demonstratie speuren met honden, ga op de foto met een uil en eet een lekker broodje. Voor ieder is er wat wils. 


Boerderij en zorg

Tijdens deze dag geeft De Leemberg mensen de gelegenheid om meer over de boerderij en de zorg te weten te komen. Deze Lentedag is interessant voor iedereen. 


Dagbesteding

U bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Zorgboerderij De Leemberg is in juni 2014 begonnen. De boerderij is een plek waar mensen wonen en komen voor dagbesteding. 


Kinderboerderij

Daarnaast is op een kinderboerderij eenieder welkom. www.zorgboerderijdeleemberg.nl