Toos Tunders in de bloemetjes gezet
Toos Tunders in de bloemetjes gezet Foto: Toos

Toos zelf in de bloemetjes gezet

HALSTEREN - Iedere vrijdagmiddag organiseert Toos Tunders als vrijwilligster het kaarten in ontmoetingscentrum De Wittenhorst in Halsteren. Zij regelt dit altijd in goede harmonie en maakt er voor de kaartliefhebbers altijd een gezellige middag van. 


De kaarters zijn dan ook elke week aanwezig voor een gezellig potje kaarten. Toos regelt alles, houdt de puntentelling bij en maakt het iedereen zoveel mogelijk naar de zin. 

Vrijdagmiddag is het kaartconcours afgesloten; in september begint het nieuwe kaartseizoen waar Toos zich weer voor inzet. Elke kaarter kreeg bij de afsluiting te horen hoeveel punten er in het voorbije seizoen per persoon zijn gescoord. Iedereen was hier erg tevreden over.

De kaartliefhebbers vonden dat Toos het als vrijwilligster verdient om zelf eens in de bloemetjes gezet te worden. Ze kreeg te horen 'je moet dit als vrijwilligster toch maar willen doen'. Toos werd verwend met bloemen, een mooi aandenken en de nodige waardering en bedankjes. Zij sprak haar dank uit naar de kaarters en hoopt dat allen in september weer van de partij zijn. 

Het kaartseizoen begint met rikken op vrijdag 15 september, aanvang 13.00 uur. Goed om alvast te noteren in de agenda.