Afbeelding
Foto: Volharding Putte

Concert Volharding Putte On Tour

PUTTE - Beleef een muzikale wereldreis tijdens het ‘De Volharding On Tour’ concert op 22 april 2023! Dus reserveer nu uw tickets voor het concert op 22 april 2023 op www.volhardingputte.nl/tickets en beleef een avond vol muzikale verrassingen en wereldse klanken. 


'De Volharding sluit haar muzikale wereldtournee af met een spetterend concert op 22 april 2023 in MFC De Biezen in Putte. Na maandenlange muzikale reizen en optredens zijn we vastbesloten om dit On Tour concert tot een onvergetelijke ervaring te maken. Deze avond zullen we een selectie van de mooiste en meest indrukwekkende stukken van onze reis ten gehore brengen. 


Muziekstijlen

Als orkest zijn we ontzettend trots op de muzikale reis die we hebben gemaakt en de ervaringen die we hebben opgedaan. We mochten optreden voor diverse culturen en samenlevingen, en hebben ons laten inspireren door de verschillende muziekstijlen en tradities. Van de betoverende Egyptische klanken tot de opzwepende ritmes van de Braziliaanse muziek, ons orkest neemt u voor de mee op een reis langs deze verschillende culturen en muziekstijlen. 


Solist

Om de muzikale wereldreis completer te maken hebben we een speciale solist uitgenodigd. Hans Bossuyt zal op trompet laten horen in wat voor “hoge” sferen wij de muzikale wereldreis hebben mogen ervaren.

Mis deze unieke kans niet om de wereld rond te reizen met ons orkest en laat u betoveren door de schoonheid van de wereldmuziek. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens ons concert!' 

Natuurlijk zijn er ook aan de kassa entreekaarten te koop.