High Coffee bij Koningsdag

HUIJBERGEN - Het Oranjecomité van Huijbergen brengt dit jaar wederom een indrukwekkende opzet van de Koningsdag! 


Om 9.30 uur start 27 april het programma met het hijsen van de vlag bij De Kloek met medewerking van Harmonie St. Cecilia. We vragen alle kinderen van Huijbergen om hun fiets te versieren en daarmee om 9.45 naar het Vennenplein te komen. Onder begeleiding van muziek van de harmonie rijden de kinderen enkele rondjes over het Vennenplein met hun versierde fiets. Voor alle kinderen is er een leuk prijsje, de drie mooiste fietsen zullen door een deskundige jury extra worden genoemd.
Om 10.00 starten we met een High Coffee/Tea. Voor iedereen die meedoet zijn er weer lekkere hapjes.Helemaal in stijl van het koffiethema van deze ochtend is er een professionele koffiedikkijker aanwezig. En als klap op de vuurpijl komt er een beroemde mystery guest voor u optreden. Mis dit geweldige evenement niet!


Aanmelden

Inschrijven kan tot uiterlijk 23 april bij De Kloek, Prior Borrekensstraat 1 en bij Kapsalon Fleur, Gele Helmbloem 1.

Om te kunnen inschatten hoeveel personen er zullen komen, is het nodig tevoren in te schrijven en contant met gepast geld in een enveloppe te betalen bij inschrijving. Er zijn 100 plaatsen, vol is vol!

De kinderen kunnen tijdens de High Coffee/Tea in de gymzaal terecht waar verschillende springkussens zijn opgesteld. Twijfel niet en schrijf u meteen in voor deze leuke ochtend!


…………………………………………………………………………………………………… Inschrijving High coffee/High Tea: Naam:…………………………………………………………………………………… komt met………………..personen naar de high coffee/high tea op 27 april a.s. bij De Kloek (€ 4,00 pp. Contant betalen bij inschrijving)