SOF
SOF

Programma Koningsdag SOF

Algemeen

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Stichting Openbare Feestelijkheden presenteert het programma met activiteiten rond Koningsdag 2023. 

‘Kijken jullie er ook weer zo naar uit om Koningsdag te gaan vieren? Wij in ieder geval wel! Daarom heeft Stichting Openbare Feestelijkheden ook dit jaar weer een mooi programma in elkaar gezet voor jullie.’ 

Dit begint op woensdag 26 april om 19.00 uur met het straattekenen bij MFC Kloosterhof. Uiteraard kan je bij ons nog steeds een pakje stoepkrijt kopen en de prijsuitreiking voor de mooiste tekening zal rond 20.00 uur zijn. 

Op Koningsdag zelf, donderdag 27 april, begint de dag om 09.00 uur met klokgelui en al jullie vlaggen die wapperen in de wind. Rond 09.30 gaan wij met Harmonie Aurora en de versierde fietsen, steppen, skelters en alles wat maar kan rollen vanuit het Dr. Van de Karplein naar Bijentiende, Nijverheidstraat, Duinstraat, Heistraat, Semmelweissstraat, St. Lucasplein, Flemingstraat, Raadhuisstraat en het Ouwe Raedthuysplein. Hier houden we de aubade samen met Muziekvereniging de Scheldezonen en Harmonie Aurora en zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Tussen 12.00-13.00 uur kunnen jullie je inschrijven voor de welbekende fietspuzzeltocht, fotowandeltocht en regiofietstocht. Wij vragen net als ieder jaar een kleine bijdrage voor deze activiteiten. Ook kan er vanaf 12.00 uur (niet eerder) opgebouwd worden voor de kindervrijmarkt die officieel start om 13.00 uur. 

De Alleskunner

Dit jaar hebben wij ook wat nieuws en willen wij jullie graag uitdagen om te kijken of wij een ‘Alleskunner’ hebben in Woensdrecht en Hoogerheide. De Alleskunner zal op het WVV’67 terrein in Woensdrecht gehouden worden en begint om 13.00 uur. Rond 15.00 uur zal het duidelijk zijn wie zich ‘De Alleskunner’ van Woensdrecht en Hoogerheide mag noemen. Uiteraard zijn de fans ook zeker welkom om iedereen aan te moedigen! Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in via www.sofnieuws.nl. Deelname is gratis.

De dag eindigen wij zoals altijd met het Rad van Avontuur. Dit zal ook weer plaatsvinden in het MFC Kloosterhof vanaf 16.00 uur. Alle deelnemers van de Alleskunner, fietspuzzeltocht en fotowandeltocht krijgen tegoedbonnen waarmee ze lootjes kunnen halen, om kans te maken op vele mooie prijzen. 

Oranjerit

Na Koningsdag stoppen wij niet, wij houden de feeststemming nog eventjes aan en gaan op zondag 7 mei door met de Oranjerit. De enige echte autopuzzelrit met vragen en opdrachten waar je heel goed, of juist niet, moet nadenken. De Oranjerit begint om 13.00 uur en mocht je mee willen rijden dan kan je inschrijven tot en met 30 april via onze website www.sofnieuws.nl. De eerste auto’s zullen om 13.00 starten vanaf MFC de Kloek te Huijbergen. De prijsuitreiking en uitleg is ‘s avonds in Grandcafé-Eeterij Le Soleil rond 20.00 uur.

Tot ziens op een of meerdere van onze activiteiten rondom Koningsdag 2023, in onze mooie dorpskernen Hoogerheide en Woensdrecht. 

Afbeelding
Koningsdag SOF
Koningsdag SOF