Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht Foto: Starworks Studio

Interessante energiebeurs succes

Algemeen

OSSENDRECHT - Afgelopen vrijdag en zaterdag organiseerde het Dorpsplatform Ossendrecht weer een energiebeurs in MFC De Drieschaar. Vrijdag werd de energiebeurs geopend door Wethouder Thierry de Heer.  

Verschillende ondernemers uit de Gemeente Woensdrecht en uit de regio presenteerden er hun producten, zoals Isolatiebedrijf Wibro, Hanover Solar, Installatiebedrijf Ruissen en glashandel P. van Veldhoven. Hun producten zijn natuurlijk een investering voor je huis waarmee je uiteindelijk geld kan besparen. 

Ook de jonge ondernemer Wout van Elzakker was met zijn stand in De Drieschaar present. Hij heeft een bedrijf genaamd Wout Energie. Bij zijn stand vertelde hij waar zijn bedrijf voor staat, transparant voor iedereen: “Zeker nu het met de stijgende energiekosten erg duur gaat worden of al is. In tegenstelling tot de grote concerns is dit een goede oplossing voor zowel particulieren als zakelijk. Bij Wout Energie heb je namelijk een dynamisch tarief, dit houdt in dat je per uur een tarief betaalt voor stroom en dit ook per dag kan inzien voor de energiekosten. Soms kan je zelfs geld terugkrijgen voor je verbruik in plaats van ervoor te betalen. Gas kopen wij in tegen dagtarief, dit heb je niet bij de grote concerns. Voor meer informatie kijk op www.woutenergie.nl” 

Het Dorpsplatform Ossendrecht vindt het ook belangrijk om deze beurs te blijven organiseren: “We moeten anders met energie omgaan, dat is voor de natuur en onszelf van belang en met de huidige energieprijzen ook voor je portemonnee. Op de Energiebeurs kun je terecht voor zaken als  warmtepomp, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, isolerende beglazing en zeer aantrekkelijke contracten bij een energieleverancier. De energieprijzen zijn voor nu een beetje afgekoeld, hoe dat er in de toekomst uit gaat zien is onzeker. Het prijsplafond is tijdelijk, bescherm het milieu, en jezelf met de juiste energiemaatregelen. Twee vliegen in één klap. Je krijgt hier dus een deskundig en compleet advies, bij betrokken bedrijven uit het dorp en de regio. Ook zijn er vanuit de gemeente Woensdrecht energiecoaches aanwezig (www.woensdrecht.nl/energiecoaches). Op verzoek komen ze kosteloos thuis bij je langs langs om samen te kijken wat voor energiemaatregelen er mogelijk zijn voor je woning.”

Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht
Energiebeurs Ossendrecht