Repetitie Ons Kent Ons voor het stuk Midlifecrisis en appeltaart.
Repetitie Ons Kent Ons voor het stuk Midlifecrisis en appeltaart.

‘Midlifecrisis en appeltaart’

Algemeen

HALSTEREN - Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april aanstaande speelt de Halsterse toneelvereniging Ons Kent Ons weer een avondvullende voorstelling. Dit keer is gekozen voor het blijspel ‘Midlifecrisis en Appeltaart’ van Lisette Leenders.

Dit blijspel, onder regie van Jac van Steen, vertelt het verhaal van Steef (Jeroen van Elsakker) en Sophie van der Velde (Lonneke Mulders). Hun huwelijk is een beetje in het slob geraakt. Als Steef ook nog eens verschijnselen van een midlifecrisis vertoond, wordt Sophie door haar buurvrouwen Lien en Fien (Patricia Suykerbuyk en Sylvia Tunders) verleid tot het aanmaken van een account op een datingsite. Met alle gevolgen van dien. Want als het afspraakje van Sophie met Paulus (Jan Tunders) niet helemaal loopt zoals het zou moeten, en dochter Ingrid (Ingrid Schetters) onverwacht thuis komt, is het vragen om moeilijkheden. De komst van Gabbie (Matthieu de Graauw) en schoonzus Anke (Inge Schoonen) maakt de chaos compleet.

De voorstellingen vinden plaats in ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindelaantje 1 te Halsteren. De zaal gaat open om 19.30 uur en het blijspel begint om 20.00 uur. Kosten bedragen € 8,- euro per kaartje. Alleen contante betalingen zijn mogelijk. 

Als u er zeker van wilt zijn dat u een plaatsje heeft tijdens de voorstelling is reserveren noodzakelijk. U kunt uitsluitend telefonisch reserveren via Petra Snoeren op nummer 06-42807155. 

Na de voorstelling is er gelegenheid om na te praten met de leden van Ons Kent Ons en kunnen zij u verder helpen als u misschien door het zien van de voorstelling interesse hebt gekregen om zelf te toneel te gaan spelen. Ons Kent Ons is namelijk altijd op zoek naar mensen die zowel voor de schermen als achter de schermen van toneel hun hobby willen maken.