Afbeelding
Foto: Erwin Martens

KPJ Halsteren richt zich na mooi feest op tractorpulling

Algemeen

HALSTEREN - Met een gezellig drukke vrijdag- en zaterdagavond kan KPJ Halsteren terugkijken op een goed geslaagd Schuurfeest-weekend. Inmiddels zijn ze ook weer fanatiek en vol enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen voor Tractorpulling Halsteren op 3 en 4 juni 2023.

Bij de ingang stonden echte astronauten om de bezoekers alvast een beetje in de stemming te brengen voor het feest. En met planeten aan het dak en sterren aan de muur was de schuur weer helemaal getransformeerd naar een feestlocatie. Dit alles in het thema van het weekend ‘We gaan als een raket’.

De leden van KPJ Halsteren hebben tijdens de opbouwweek flink hun best gedaan om alles weer mooi neer te zetten en alle decoratie op tijd af te maken.

‘Na alle goede reacties over de vrijdagavond van vorig jaar hebben we besloten om ook dit jaar vrijdag weer de schuurdeuren te openen en gezellig samen te feesten. En dit jaar nog meer bezoekers als vorig jaar! 400 bezoekers hebben er met elkaar weer een leuke avond van gemaakt door met elkaar te dansen op livemuziek van de Band Fragment en Dj van de V. De volgende ochtend en middag werd weer hard gewerkt om de schuur weer op te ruimen en klaar te maken voor de zaterdagavond. Ook deze avond was een groot succes! Rond 22:00 uur werd het laatste kaartje verkocht en waren we helemaal uitverkocht! Voor alle leden een hele leuke prestatie en konden we ook allemaal zelf genieten van deze avond samen met de 1100 bezoekers. Na alles weer opgeruimd te hebben en terug op hun plek te hebben gezet kunnen we weer verder kijken naar ons volgende evenement.

Tractorpulling

‘Op 3 & 4 juni 2023 staat ons Tractorpulling weekend weer gepland. Dit is een paar maanden eerder dan normaal maar we hopen dat we nu met z’n allen in de zon naar alle mooie en unieke tractors, vrachtwagens en auto’s kunnen kijken.

Tijdens het Tractorpulling weekend zal het terrein aan de Noorderkreekweg 4 weer worden omgetoverd tot evenemententerrein. Met mooie klasses van de NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling organisatie) zullen er diverse wedstrijden verreden worden, met op de zaterdag voornamelijk de landelijke topklasses en op zondag komen er naast de topklasses ook nog een aantal regionale deelnemers proberen een Full Pull te rijden. Ook zal er op de zaterdagavond weer een feest losbarsten in de feesttent metde band Still Blue. Op de zondag is er genoeg te doen op het terrein met een traptrekkerrace en er zal twee dagen een springkussen en een zandbak aanwezig zijn om ook de kleinsten te vermaken. Na de mooie wedstrijden op de baan mogen de gardenpullers het weekend afsluiten, zo kan de jongere generatie alvast oefenen voor de grote wedstrijden. En in de feesttent wordt het weekend mooi afgesloten door de band Greenlight.

KPJ Halsteren hoopt eenieder te verwelkomen! 

Tractorpulling Halsteren