Afbeelding

Zonnebloem Halsteren 50 jaar

Algemeen

HALSTEREN - Dé slogan van de Zonnebloem is ”wij brengen mensen bij elkaar”. Zo ook de afdeling Halsteren van de Zonnebloem. De afdeling Halsteren van de Zonnebloem bestaat in mei inmiddels al weer 50 jaar. Een moment om niet zo maar voorbij te laten gaan. Donderdag 20 april staan we stil bij dit heugelijk moment.

Voor de 90 gasten van de afdeling organiseren de vrijwilligers donderdag 20 april een gezellige middag in Grand café de Kannebuis. Om 12.30 uur starten we met een kopje koffie als welkom op de middag, gevolgd door een heerlijke luxe lunch. Om 13.45 uur trapt het Halsters zangkoor “In Vuur en Vlam” de gezellige jubileummiddag af. In de pauze is er koffie met gebak en vervolgens nog een tweede optreden van “in Vuur en Vlam”. De middag wordt afgesloten met een drankje en een lekker hapje. Een middag zeker vol zang gezelligheid.

Statiegeldactie

De afdeling Halsteren moet het in het algemeen hebben van sponsoring vanuit de landelijke Zonnebloem en sponsoring die het bestuur en vrijwilligers trachten bij elkaar te rapen. Zo is onder andere wekelijks een handwerkclub voor creatieve dames in de weer om de mooiste dingen te maken die vervolgens op verschillende presentatiemiddagen worden getoond en te koop worden aangeboden. 

In de maand april organiseert PLUS Halsteren een statiegeldactie voor het goede doel, waar ook de Zonnebloem afdeling Halsteren aan meedoet. Doneer uw statiegeld door op het apparaat op de donatieknop te drukken. De opbrengst komt geheel ten goede aan ondersteuning van leuke activiteiten voor onze gasten.

Dinsdag 4 april is de jaarlijkse Zonnebloem loterij weer van start gegaan. Door mee te spelen met deze loterij steunt u ook de afdeling Halsteren.