Lepelstraatse Boys 1
Lepelstraatse Boys 1 Foto:

Lepelstraatse Boys in het nieuw

LEPELSTRAAT -  Het 1ste elftal van VV Lepelstraatse Boys is door Lamb Weston in nieuwe tenues gestoken. Dat gebeurde vlak voor de thuiswedstrijd tegen DVO.


Tevens heeft Lamb Weston het sponsorschap uitgebreid met een reclamebordsponsoring voor de periode van 3 jaar. VV Lepelstraatse. 'Als we het hebben over een wereldwijde speler, dan denken niet veel mensen aan Lamb Weston. Maar vergis je niet, Lamb Weston is de nummer 2 van de wereld als het gaat om het verwerken van aardappelen. Wereldwijd zijn er 26 fabrieken waar diepgevroren aardappelproducten worden gemaakt (en dus ook heel veel frietjes!). Ook in Bergen op Zoom staat er zo’n indrukwekkende frietfabriek. Er werken zo’n 300 mensen die zich met grote betrokkenheid dag en nacht inzetten om de lekkerste frietjes te maken! Er zit veel groei in de voedselsector en Lamb Weston groeit hard mee. Vanwege deze groei en ambities zijn ze hard op zoek naar nieuwe teamspelers! Het sponsorschap met VV Lepelstraatse Boys gaat hier vast bij helpen.' Kijk op: www.lambweston.eu

Ook de spelers van het derde elftal van Lepelstraatse Boys, dat op zondag speelt, zijn onlangs in het nieuw gestoken. Het team is heel blij met de nieuwe trainingspakken van Prominent Hoogerbrugge uit Lepelstraat.

Lepelstraatse Boys 3
Lepelstraatse Boys 1