Afbeelding

Meer merken voor Parket en Laminaatwinkel

BERGEN OP ZOOM – Steeds meer mensen vinden de weg naar de Parket en Laminaatwinkel in Bergen op Zoom. Daar aangekomen vinden ze steeds nieuwe mogelijkheden en steeds meer merken. Elk huis verdient de beste vloer, weten ondernemers André en Sascha Verdult.


Sinds ze de Parket- en Laminaatwinkel in 2020 overnamen volgen Sascha en André Verdult de trends in vloerenland op de voet. Visgraatvloeren, vloeren in betonlook, pvc, alles is te vinden in hun winkel aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. Sascha vertelt trots over de positieve commentaren die ze van veel klanten ontvangt: “Mensen zo goed mogelijk helpen was vanaf de eerste dag ons doel”, zegt ze, “dat proberen we te doen door in de winkel een zo goed mogelijk advies te geven, maar ook door te zorgen dat vloeren worden gelegd door onze eigen vakmensen. Wij besteden niets uit aan derden, maar doen alles zelf. Wij staan klaar voor onze klanten, van A tot Z.”


Nieuw

Klanten helpen betekent ook dat je als ondernemer zorgt voor een ruim assortiment. Daarom voegde de Parket- en Laminaatwinkel onlangs twee nieuwe merken toe aan het toch al grote aanbod in de winkel. “Onlangs waren we op een beurs in Gorinchem, waar we een vloer zagen die er écht uitsprong”, zegt Sascha. Die vloer bleek van het bekende merk Rivièra Maison, dat naast mooie meubelen en bijzondere woonaccessoires dus ook vloeren van hoge kwaliteit maakt. De Parket- en Laminaatwinkel is dealer van Rivière Maison voor Bergen op Zoom en omgeving. Sascha vertelt dat een kijkje in de winkel zeker de moeite loont: “De kwaliteit van de vloeren van Rivière Maison is hoog, en de gouden bies maakt de vloeren heel bijzonder. Met Rivière Maison haal je iets onderscheidends in huis.”

Ook nieuw is de grote shop-in-shop van het merk Douwes Dekker, dat de Parket- en Laminaatwinkel onlangs uitriep tot Dealer van het Jaar 2022. "Douwes Dekker heeft een enorme keuze aan moderne, slijtvaste vloeren”, zegt Sascha, "en met hun grote shop-in-shop in onze winkel valt er voor onze klanten dus nog meer te kiezen.” Ondernemers zitten nooit stil, dat geldt ook voor Sacha en André Verdult. Binnenkort wordt hun winkel voorzien van een heuse waterval, die demonstreert dat watervaste vloeren ook echt watervast zijn. "En”, belooft Sascha, "we hebben nog meer ideeën. We zien en horen dat we onze klanten inspireren, dat inspireert ook ons weer. Het belangrijkste blijft dat een vloer beeldbepalend is. Elk huis verdient de beste vloer, en die vind je bij ons.”