Afbeelding
Foto:

De blues: Nienke Dingemans!

‘Hoe een meisje van 14 de blues kreeg’ (inmiddels 17!) - vr 14 april om 20.15 uur

Singer-songwriter Nienke Dingemans uit Ossendrecht is pas 17 jaar. Toch heeft ze al op menig podium de nodige ervaring opgedaan: solo maar ook als frontvrouw van de Bergse bluesband Mindblow. Nienke heeft een imponerende stem en schrijft haar eigen songs. Haar teksten zijn verrassend volwassen en haar Engelse uitspraak is uitstekend. Dat is mede te danken aan de lessen Cambridge Engels op het Roncalli in Bergen op Zoom.


Jan van Bijnen en Joost Verbraak, allebei multi-instrumentalisten met bakken ervaring, merkten het grote talent van Nienke op. Zij produceerden haar door ciritici jubelend ontvangen debuut-EP ‘Devil On My Shoulder’.


Jan van Bijnen en Joost Verbraak komen samen met Nienke Dingemans en haar vaste gitarist Joris Verbogt naar Podium Kloosterhof. Met z'n vieren brengen ze parels uit de geschiedenis van de roots/bluesmuziek en eigen werk dat daar naadloos op aansluit. Met een bezieling die aan alleen echt grote podiumpersoonlijkheden voorbehouden is. Met spetterende zang, bezwerend gitaar- en blaaswerk en intense ritmes. Ontdek hoe een meisje van 14 de blues kreeg!

Entree: € 18,00 (inclusief pauzedrankje).