Afbeelding
Foto: jeugd tv de meet

Tien weken gratis tennissen jeugd

bij Tv de Meet

OSSENDRECHT - 'Wil jij graag eens kennismaken met tennis? Dan is dit je kans! Bij Tennisvereniging de Meet in Ossendrecht vinden we het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om sporten. Samen met onze tennisschool Bij Daan hebben we daarom een mooie actie voor de jeugd.' 


Vanaf woensdagmiddag 12 april kunnen kinderen uit de gemeente Woensdrecht van 14.00 tot 15.00 uur gratis tien weken lang komen tennissen. 


Aanmelden

Je kan je per les aanmelden via jeugdtraining@tvdemeet.nl je hoeft dus niet elke week te komen. Maar… elke keer als je komt wordt je naam genoteerd en in een pot gestopt. Aan het einde van de reeks lessen gaan wij onder de deelnemers nog een mooie prijs verloten! Dus hoe vaker je deelneemt hoe meer kans je maakt! 

'Zien we jou woensdag 12 april om 14.00 uur? Meld je dan snel aan via het emailadres, ook kunt  u daar terecht voor vragen.'


Activiteiten

Naast de lessen staan er ook nog andere leuke activiteiten gepland voor de jeugd bij TV de Meet. Zo is de voorjaarscompetitie van start gegaan met vier jeugdteams afgelopen zondag en zij wisten allemaal te winnen! Ook staan er al een aantal mini/maxi tossavonden gepland. 

Voor meer info over TV de Meet kijk op www.tvdemeet.nl en 'hopelijk zien we elkaar een keer op ons tennispark!'