Afbeelding
Foto:

Demi zet nieuwe stappen

De dagen, maanden en jaren vlogen voorbij en zo ben je weer acht jaar verder als Supportersclub Thalita en Demi de Jong. Wat hebben we al vele mooie momenten mogen meemaken van de prestaties die Demi en Thalita in deze acht jaar hebben geleverd en dat is in één woord gewoon genieten.

Daarentegen zijn er toch ook wel mindere momenten geweest na diverse valpartijen en blessures die beiden hadden opgelopen tijdens de wedstrijden. In de meeste gevallen zaten beide bikkels weer snel op de fiets en dat was voor ons dan weer een opluchting. In sommige gevallen duurde het enkele maanden voordat ze weer hersteld waren, maar ook dan waren ze beiden weer zeer positief en zetten ze zich weer voor de volle 100% in voor de wielersport. Helaas herstelde Demi niet goed meer van haar blessure aan haar knieën waardoor ze het afgelopen jaar een punt heeft gezet achter haar professionele wielercarrière. Demi is Demi niet als ze met haar gedachten al een stap verder was om nieuwe doelen te stellen in haar leven. En we mogen zeggen dat is haar al aardig gelukt. 

Nieuwe stappen

Tijdens de supportersmiddag maakte Demi bekend dat ze haar eigen bedrijfje heeft opgericht met de naam Sport VMC (Voeding, Massage en Coaching). Tijdens de trainingen en wedstrijden door de afgelopen jaren, heeft Demi hiervoor diverse opleidingen gevolgd zoals HBO sportkunde, HBO sportvoedingsdeskundige, physical performance trainer en afgelopen januari heeft ze sportmassage afgerond. In haar woonplaats Heerhugowaard heeft ze aan huis een eigen praktijk en ze is ook regelmatig te vinden in de gemeente Woensdrecht. Dus mocht u interesse hebben kijk dan eens op website www.sportvmc.nl.

Momenteel is het wielerseizoen weer begonnen en gaat ze als soigneur mee met haar voormalige team Parkhotel Valkenburg ct.


Clubnaam

Omdat Demi had aangegeven dat ze zou gaan stoppen was voor ons het moment aangebroken om er over te denken wat wij met onze naam zouden gaan doen. In goed overleg is er afgesproken dat we vanaf 1 januari 2023 door zouden gaan als supportersclub Thalita de Jong.


Bedankt

Ook via deze weg willen wij namens het bestuur en supporters Demi dan ook hartelijk danken voor de mooie verslagen en nieuwsberichten die zij altijd voor ons heeft gemaakt. We willen we haar heel veel succes wensen in haar verdere toekomst.


Thalita

Nu de voorjaarsklassiekers volop bezig zijn, is het voor ons een groot gemis dat Thalita door omstandigheden nog niet aan de start kon verschijnen. Dit leest u dan weer op 19 april in De Zuidwestkrant & De Halsterse Krant.


Namens de supportersclub hartelijk dank aan onze adverteerders

Demi de Jong
Thalita de Jong
Afbeelding