Adri en Anita Sebrechts 25 jaar in Sebregts Mode aan de Dorpsstraat in Ossendrecht.
Adri en Anita Sebrechts 25 jaar in Sebregts Mode aan de Dorpsstraat in Ossendrecht. Foto: Dennis van Loenhout

Sebregts Mode vergroot het aanbod van collectie NZA

OSSENDRECHT - Na een zeer succesvolle najaar- en wintercollectie, waarbij de collectie van NZA als zoete broodjes over de toonbank ging, heeft Sebregts Mode opnieuw een mooie collectie van het merk New Zealand Auckland in de winkel in Ossendrecht hangen. 


Adri Sebrechts licht toe: "Het merk NZA is net even iets anders dan alle andere merken. Mooie details, net even andere kleuren en prints maakt dit merk in heel Europa bijzonder populair."

Naast de vele brandstores in de grote steden wordt NZA ook met veel succes verkocht bij de eigen dealers, zoals ook bij Sebregts Mode in Ossendrecht. "We hebben zelfs de zomercollectie behoorlijk uitgebreid met een grote keuze in leuke polo’s. Ook wij profiteren van het feit dat het merk stevig aan populariteit en naamsbekendheid wint. Ook voor later dit jaar, als we de zomer gehad hebben, zal de najaarscollectie nog groter zijn. We hebben inmiddels de inkoopperiode voor het najaar erop zitten en we kunnen verklappen dat we straks een nog groter aanbod hebben." 

Maar nu eerst lekker het voorjaar en de zomer. "We kijken ernaar uit, we hebben er zin in, en hoe langer je ergens op moet wachten, hoe blijer we straks zijn als het echt voorjaar is", aldus Adri Sebrechts, die samen met echtgenote Anita intussen 25 jaar de alom bekende modezaak aan Dorpsstraat 33 in Ossendrecht runt.
Sebregts Mode heeft een ruime collectie van NZA in de winkel, waardoor de man stoer en sportief gekleed gaat. De nieuwe collectie van NZA heeft voor alle mannen iets moois, en Sebregts Mode helpt u graag aan een koele outfit.

Afbeelding