Logo Dorpsplatform Ossendrecht
Logo Dorpsplatform Ossendrecht Foto:

Weer energiebeurs in De Drieschaar te Ossendrecht

OSSENDRECHT - In navolging op 2022 zal het Ossendrechtse Dorpsplatform ook dit jaar weer een energiebeurs organiseren. Nadat de gemeente enkele jaren geleden een energiebeurs organiseerde was het enige tijd stil. Namens het Ossendrechtse Dorpsplatform besloot Ernest Meijlemans om weer een energiebeurs op poten te zetten. 

De Drieschaar
Na de eerste succesvolle aftrap in 2022 is de noodzaak op dit moment ongekend groot. Als locatie is gekozen voor De Drieschaar te Ossendrecht waar op 14 en 15 april deze beurs zal plaatsvinden. De openingstijden van de energiebeurs zijn vrijdag 14 april van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag 15 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De opening zal dit jaar worden verricht door wethouder Thierry de Heer. De entree is gratis, evenals een gratis consumptie. 


Besparen

In deze tijden van ongekend hoge energieprijzen zijn velen er zich van bewust dat het moment is aangebroken om op deze kosten te besparen. U kunt ter plaatse zien wat u krijgt als u kiest voor een warmtepomp, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, isolerende beglazing en een zeer aantrekkelijke energieleverancier.


Advies

Op dit moment zijn de gasprijzen daar ongeveer € 1,05 terwijl veel energieleveranciers ruim € 2,00 berekenen. De regering heeft weliswaar een energieplafond ingesteld, maar dit is slechts voor 2023 en er is nog geen enkel zicht op een voortzetting hiervan in 2024. 

Ter plaatse krijgt u een zeer deskundig antwoord op al uw vragen, en indien u over iets twijfelt zal er steeds een, door de gemeente aangewezen, energiedeskundige aanwezig zijn.

Met deze energiedeskundige kunt u ook een afspraak maken voor bij u thuis. Dit advies kost u niets en zal volledig worden betaald door de gemeente Woensdrecht.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 

06-53119724.

Afbeelding