Afbeelding
Foto: Lost Treasures

Eieren zoeken met Paashaas

Algemeen

HOOGERHEIDE - Lost Treasures uit Hoogerheide organiseert dit jaar verschillende activiteiten voor jong en oud. Angelique en Wendy Buitendijk zijn de gezichten van Lost Treasures. Ze wonen hier nu zo’n zes jaar. In coronatijd ervaarde Wendy haar werk in de zorg niet meer zo prettig en werd Lost Treasures vanuit huis gestart: een bedrijf met antiek, rariteiten en taxidermie. 

Hiernaast geven zij ook workshops in bijvoorbeeld het opzetten van vlinders. Ook organiseren ze jungle feesten en bezoeken ze verschillende organisaties en bedrijven met een educatief programma. Hierbij worden zelfs exotische dieren zoals slangen meegenomen. 

Tijdens het opzetten van hun bedrijf werd het zoontje van Angelique en Wendy ziek, waardoor ze regelmatig het ziekenhuis bezoeken. De beurzen die ze draaiden konden ze niet meer bezoeken waardoor hun inkomen gevaar liep. Maar het tweetal liet het er niet bij zitten en begon met het organiseren van activiteiten, zoals vorig jaar een Halloween evenement en dit beviel erg goed. Maar toen werd Angelique ziek en onderging een heftige operatie. Hierdoor moest Wendy de zorg gaan dragen voor Angelique en lag de boel weer stil. “Ondanks deze tegenslagen besloten we begin dit jaar er weer fris tegenaan te gaan met leuke evenementen. Met deze plannen zijn we naar de Gemeente Woensdrecht gestapt en ze vonden het super dat we dit wilden doen. En zo kregen we groen licht voor drie evenementen.” 

Paaseieren zoeken

Op tweede paasdag staat het eerste evenement gepland, op het Philomenahof tussen 11.00 en 16.00 uur gaat de paashaas samen met kinderen op zoek naar paaseieren. Daarnaast kun je je ook laten schminken, staat er voor iedere deelnemer wat de drinken klaar en kun je kleuren en knutselen in de tent. Met  een kleurplatenwedstrijd zijn leuke prijzen te winnen! Er is leuke muziek en een speeltuin waar je nog even lekker al je overgebleven energie in kwijt kunt. Deelname is 6 euro per persoon. Lijkt het je leuk hierbij te zijn? Schrijf je dan snel in via: PasenBijLT@gmail.com Voor de kinderen van de voedselbank in de gemeente Woensdrecht is de deelname gratis.

Meer activiteiten

Op zondag 9 juli vindt er wederom op het Philomenahof in Hoogerheide een grote Lost Treasures Market plaats. Van 9:00 tot 17:00 uur kan eenieder ‘verloren schatten’ komen zoeken. Een stand boeken om spullen te verkopen kan ook. En dit jaar organiseert Lost Treasures op 28 oktober ook een groot Halloweenfeest.

Door de grote diversiteit in het aanbod zal er voor ieder wat moois te vinden zijn. Of het nu gaat om dat jongetjes van 4, die zijn droomspeelgoed vindt. Of de verzamelaar van 64, die zijn missende stuk in de verzameling zoekt. Iedereen kan zijn verloren schatten vinden in het brede aanbod tussen onze standhouders. Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Er zal een bar aanwezig zijn en de nodige foodstands. En voor de kinderen wordt er voor randanimatie gezorgd. Kortom het wordt een gezellige dag vol vertier voor iedereen!

Wil jij deelnemen als standhouder op de rommel- en verzamelaarsmarkt? Meld je dan nu aan! Dit kan door een mail te sturen naar: Losttreasuresmarket@gmail.com Een plek kost 3 euro per strekkende meter. Dit betreft een grondplaats, waar u uiteraard zelf indien gewenst tafels op mag plaatsen. U kunt met de auto bij of zeer vlak bij uw plaats komen om in en uit te laden.

De opbrengst gaat naar buurtcamping Steenbergen en herwonnen levenskracht haalt de achtergebleven spullen op. 

Ook wordt er op 28 oktober een grote Halloweentocht georganiseerd, kijk voor meer informatie op www.lost-treasures.nl 

Afbeelding
Afbeelding