Afbeelding
Foto:

Olympia houdt je fit

HALSTEREN - Atletiekclub Olympia is een vereniging waar de voorkeur uitgaat naar het ontspannen bezig zijn met loopsport en waar ook de mogelijkheid bestaat voor wedstrijdsport. AC Olympia heeft naast loopgroepen voor trimmers en wedstrijdlopers ook een damesgymclub en wandelgroepen. 



Dinsdagavond

Tijdens het zomerseizoen dat ingaat rond de zomertijd wordt er in groepsverband gelopen door bos- en natuurgebied. Vertrek is om 19.00 uur op de parkeerplaats bij Fort de Roovere aan de Ligneweg in Halsteren. De eerste training op dinsdagavond van het zomerseizoen is op 4 april aanstaande. Een mooie gelegenheid voor beginnende en ervaren lopers om kennis te maken met deze leuke vereniging.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de trainer van AC Olympia, René Aalbrechtse, via telefoon 0166 604888 of e-mail: aalbrechtse@delta.nl.


Donderdagavond

Op donderdagavond is er vrije training in de vorm van een duurloop of intervaltraining voor mannen en vrouwen over circa 10 km met de mogelijkheid voor uitbreiding en inkorting. Vertrek is in het zomerseizoen vanaf de parkeerplaats bij Fort de Roovere, stipt om 19.00 uur en rond 20.15 uur zijn de lopers terug. De eerste donderdagavondtraining vanaf Fort de Roovere is op 6 april aanstaande.

 

Olympia Super Prestige

AC Olympia organiseert elk jaar met succes een onderlinge competitie voor de leden in verschillende leeftijdscategorieën: Olympia Super Prestige (OSP). Inmiddels zijn er twee onderlinge wedstrijden voor de OSP afgewerkt: de clubcross op zondagochtend onlangs op Fort de Roovere en een coopertest op de grasbaan van Sportpark de Beek tijdens de dinsdagavondtraining. 


Zondagochtend en donderdagochtend

Verder zijn er loop- en wandelgroepen op zondagochtend en donderdagochtend actief. Vertrek op zon- en feestdagen vanaf sporthal De Kannebuis, op donderdag vanaf Monkey Town om 8.45 uur. Inlichtingen bij Toon Huijbregts, telefoon 0164-255309, e-mail: huijtoon@home.nl


Dames loop- en wandelgroep

Een damesloop- en wandelgroep traint donderdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur bij Sportpark de Beek en op de eerste donderdag van de maand op locatie Fort de Roovere. Inlichtingen bij Gerda Tonissen, telefoon 0167-564486, e-mail: gt2007@planet.nl


Damesgymgroep

In de gymzaal aan de Julianastraat 34 in Halsteren is de damesgymgroep van AC Olympia actief op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Inlichtingen bij Jenny Hopmans, 0164-252613, e-mail: jennyhopmans7@gmail.com. olympia-halsteren.nl

Wandelgroep op donderdagochtend vanaf de parkeerplaats bij Monkey Town.
Gymclub op woensdagavond in de gymzaal Op 't dorp in de Julianastraat.
Dames fitgroep op donderdagochtend.
Afbeelding
Olympia
Enthousiaste vrijwilligers.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding