Afbeelding
Foto:

Slot voor Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk met ‘Podiumbeest ontsnapt!’ – Za 1 april om 20.15 uur

De bekende Brabantse cabaretier uit Slabroek sluit met zijn allernieuwste voorstelling 'Podiumbeest ontsnapt!' een carrière van bijna 40 jaar definitief af.


Van de Veerdonk zelf: ‘Ja joh, het is mooi geweest. Ik ben nu nog jong genoeg om iets nieuws te gaan doen: astronaut, herenkapper, filemelder, ik zie wel.

Maar ik had geen zin om mijn leven op het podium als een nachtkaars te laten uitgaan. Dus mijn allerlaatste voorstelling wordt zeker geen parade van oude hoogtepunten. Ben je nou helemaal! Ik heb een nieuw decor, nieuwe grappen en bovenal enorm veel zin om er een mooi einde aan te breien. Ik sluit af met het lekkerste hapje!’


In 2022 speelde Mark van de Veerdonk acht volle voorstellingen in zijn eigen wei in het Brabantse buurtschap Slabroek. Enthousiast zegt hij daarover: ‘Dat kriebelde enorm. Die optredens gaven mij het definitieve zetje om toch nog één tournee langs de Nederlandse theaters te gaan maken.’


Kom naar de laatste show van de cabaretier met de grootste grapdichtheid van Nederland! Entree: € 20,00 (met pauzedrankje).