Afbeelding

Peter Remie nieuwe trainer VVC

Algemeen

HALSTEREN - Volgend seizoen wordt Peter Remie de trainer van de selectie van VVC’68. De huidige trainer Marco Ernest had aangegeven dat de combinatie hoofdtrainer-kantinebaas toch iets te veel van het goede was. Ernest gaat zich nu helemaal richten op de kantine.

Peter Remie is NAC-man in hart en nieren. Eerst speelde hij daar tien jaar in de jeugd en stootte daarna door naar de hoofdmacht. In de Beatrixstraat in Breda genoten de toeschouwers jarenlang van zijn ‘fluwelen’ voorzetten. Remie maakte een klein uitstapje naar Eindhoven maar verder was het alles NAC wat de klok sloeg.
Peter Remie trainde al bij Jeka, Oisterwijk, Unitas en Baardwijk. Een paar jaar geleden hielp hij The Gunners nog uit de nood en nu gaat hij dus vol aan de bak bij VVC’68. Via Ad Gladdines kwam Remie in contact met VVC’68 en na één gesprek kwam de deal al rond. Peter Remie licht toe: Ik sta graag weer op het veld en ik denk dat VVC goed bij me past. Ik zie het als een uitdaging om die gasten nog wat beter te maken. Ik heb intussen een paar wedstrijden bekeken van VVC en ik zie volop mogelijkheden”, aldus Peter Remie.