Sportief plezier op het WinterHOT bij HTV.
Sportief plezier op het WinterHOT bij HTV. Foto: Bep Tielemans

WinterHOT geslaagd ondanks natte finaledag

Algemeen

HALSTEREN - Met een flinke deelname van 223 tennissers uit de wijde regio, sportieve strijd en een gezellige sfeer is het jaarlijkse Van Meel & Jonkers WinterHOT geslaagd. Jammer genoeg gooiden de weergoden zondag op de finaledag roet in het eten. 

De wedstrijden moesten later afgewerkt worden omdat enkele (all weather!) banen op Sportpark de Beek onder water stonden en het tot ‘s middags vier uur constant regende.

Desondanks werd er door dubbels en mixen in diverse sterktes enthousiast gestreden voor de overwinning. Jolanda Hagenaars van het organiserend WinterHOT comité dat uit zeven mensen bestaat: “Vorige week zaterdag zijn we gestart met dit open toernooi, elke avond was het volle bak met spelers en publiek. Het was gezellig, iedereen werkte mee als er wedstrijden verzet moesten worden. Tussen de bedrijven door werd er rondgegaan met hapjes. Er hing echt een gezellige sfeer. Alle finalisten ontvingen een cadeaubon en chocolade paashaas.”

Voorzitter Marco van Elzakker van de Halsterse Tennis Vereniging was in zijn nopjes met het flinke aantal deelnemende spelers, uitkomend in de sterktes 3 tot en met 9. “Elke klasse is belangrijk bij dit WinterHOT dat al enkele decennia wordt gehouden. Jammer genoeg werkte het weer op het laatst niet mee. Was het vorig jaar puffen bij een temperatuur van 25 graden, deze keer stond er op zaterdag veel wind en zondag regende het. De finalewedstrijden werden uitgesteld maar zijn zondag nog wel allemaal gespeeld”, aldus Van Elzakker. 

Uitslagen finales 17+: HD5: 1. Jeroen Edelijn en Maikel Geers, 2. Jelle Adriaansen en Dimitri Botermans. HD6: 1. Rob van den Bogart en Joep Nederkoorn, 2. Ruud Makatita [2] en Mart Vendrig. HD7: 1. Marijn van den Eijnden [1] en Jamie van Terheijden; 2. Lex van Leeuwen [3] en Hans Peels. HD8: 1. Max Hendriksen en Luuc van de Voorde, 2. Fred Raaijmakers en Nico van Schilt.      

DD3: 2. Genora Piepenbroek en Charlotte van Velthoven, 2. Natasja Filius en Danique Vermue. DD5: Eline van Meer [1] en Linda van Schilt, 2. Ernella Bazen en Amy van Tillo. DD6: 1. Anne Jansen en Vanessa Theuns, 2. Inge Bracco Gartner en Mirre Jacobs. DD7: Marion de Jager [2] en Melanie Jansen, 2. Linda IJzermans en Sanne Quik. DD8: 1. Gitte Hommel en Lotte van Hoof, 2. Eline van Oord en Diana Wiegeraad. DD9: 1. Frederike de Jonge [2] en Laura Peeters, 2. Cindy Roefs [1] en Stacey Schot.

GD3: 1. Genora Piepenbroek en Joost van Loon, 2. Danique Vermue en Thomas Felius. GD5: 1. Amy van Tillo en Linh Pham, 2. Eline van Meer [2] en Jeroen Edelijn. GD6: 1. Kimberley Braat [1] en Patrique Wildenberg, 2. Lieke Hagenaars en Jasper Meijlink. GD7: 1. Inge van Ginneken [3] en Jack van de Velde, 2. Chantal van Berkum [1] en Hugo Visser. GD8: 1. Elles Ooms [1] en Max Hendriksen, 2. Kim Hagethorn en Jason Gunter. GD9: 1. Sandra Raaijmakers en Fred Raaijmakers, 2. Cicek Bayrak en Sezgin Sakuncu.

Het volgende toernooi bij HTV is het HOT dat plaatsvindt van 15 tot en met 23 juli.

Banen verzorgen tussen de bedrijven door.
WinterHOT op Sportpark de Beek bij HTV.