Flat Mountain nieuw folk en rootsfestival

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zondag 26 maart 2023 kun je in Bergen op Zoom naar de allereerste editie van een gloednieuw festival: Flat Mountain. 
Een festival dat folk en americana-artiesten van eigen bodem in de spotlights zet. En denk niet dat dit beginnende artiesten zijn: al deze bands hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekscene in binnen- en buitenland. Met zeven heel verschillende acts en boeiende workshops kun je zowel luisteren naar muziek als ook zelf in actie komen. Van 14.00 tot 21.00 uur in Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18. Zie ook www.flatmountainfestival.nl



Zo stonden NinaLynn, The Lasses en Dieter van der Westen elk maandenlang met hun album op één in de Euro-Americana charts en is Johnny ambassadeur van de rootsprogrammering van Paradiso. Tip Jar speelde op allerlei festivals in Texas, en Gitta de Ridder en Lewin zijn graag geziene gasten in de Londense folkscene en wonnen beiden prijzen met hun liedjes.

Met zeven heel verschillende acts en een boeiend workshopprogramma, kun je zowel luisteren naar muziek als ook zelf in actie komen. Leer een nieuw lied, ontdek akkoorden op de ukelele, word lid van een stemorkest (ervaring niet nodig!), of maak een zeefdruk op een (al dan niet zelf meegebrachte) tas of T-shirt. Maar natuurlijk mag je ook gewoon genieten van al het moois dat er op het podium van Het Zwijnshoofd te horen is. Tickets à €25,79 zijn verkrijgbaar via de website, flatmountainfestival.nl. Met dank aan Het Zwijnshoofd, Crossroads Sessions en Soundz Magazine.

Datum en tijd: Zondag 26 maart 2023,