Afbeelding
Foto:

Ontzorgen als corebusiness

BERGEN OP ZOOM – Een nieuwe keuken, bijkeuken, badkamer, toilet of tegelvloer kan je woning omtoveren in een paleis. Maar dan heb je wel een vakman nodig, liefst eentje die je van de eerste tot de laatste stap ontzorgt. Lindhout Badkamers en Keukens doet precies dat: ontzorgen tot in de kleinste details. Als klant hoef je niets meer te doen, behalve dan genieten van de badkamer of keuken van je dromen.


Hij zegt het vaak gekscherend, maar dat maakt de woorden van ondernemer Frans Lindhout niet minder gemeend: “Onze klant moet gerust kunnen slapen, dus liggen wij wel wakker.” 

Een badkamer of keuken verkopen is niet ingewikkeld, maar klanten van A tot Z ontzorgen is dat wel. Toch is het een spel dat Frans Lindhout nog altijd graag speelt. Dat doet hij inmiddels met een team van ruim 20 mensen, waaronder zijn zoons Sander en Robert. Het maakt Lindhout Badkamers en Keukens een echt familiebedrijf, dat nog steeds geniet van blije klanten.


Kick

“Het is mooi om voor mensen te mogen werken, ze iets te mogen geven wat ze heel erg mooi vinden en waarvoor ze vaak lang hebben gespaard. Met eigen ogen het mooie werk zien dat we leveren, en aanschouwen hoe blij klanten daarmee zijn, dat is toch geweldig? Dat blijft de kick waarvoor we het doen.”


Vakmensen

Ontzorgen neemt Lindhout Badkamers en Keukens bijzonder serieus. Korte lijnen, één aanspreekpunt, alles onder een dak, het is allemaal belangrijk. Toch is er niets belangrijker dan vakkennis, en de installateurs van Lindhout zijn dan ook echte vakmensen.

 “Alles wat we doen moet kloppen”, zegt Frans Lindhout, “de installatie van de keuken of badkamer, maar ook het leidingwerk, de tegels, de plafonds. Een keuken of badkamer is een grote uitgave, die vaak gepaard gaat met een flinke verbouwing, dus alle details moeten in orde zijn. Wij hebben de mensen die dat kunnen, en die weten hoe je met zo’n verantwoordelijkheid omgaat. Wij zorgen dat alles in orde komt.”


Trends

De wereld van keukens en badkamers is altijd in beweging. Lindhout Badkamers en Keukens volgt de trends op de voet, maar blijft ook altijd nuchter: "De zwarte, industriële look in badkamers is wat over zijn hoogtepunt heen, maar blijft mooi”, vindt Lindhout.
"Een kraan was altijd chroomkleurig, schakelmateriaal was altijd wit. Dat daarin de laatste jaren veel meer mogelijk is, is alleen maar mooi. Dat vinden wij, maar we merken dat klanten dat ook vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat zij de badkamer of keuken krijgen die ze mooi vinden.”


“Alles wat we doen moet kloppen”


Wil je meer informatie, of wil je werken bij Lindhout Badkamers, Keukens en Installatietechniek?

www.lindhout.nu