Golfclub Grevelingenhout
Golfclub Grevelingenhout Foto: Edwin Vermaas

Alleenstaand en wat te doen in het weekend?

Het is vrijdagmiddag en het weekend staat voor de deur. Je collega’s hebben er zin in en wensen je een fijn weekend. Zelf ben je nog niet enthousiast over je weekend. Een prettige invulling is voor jou van harte welkom, omdat tijd doorbrengen met anderen zoveel leuker is. Thuis alleen en kijken naar de zoveelste herhaling van dat TV-programma, dat komt behoorlijk je neus uit. Is dit voor jou herkenbaar en wil je graag iets anders uitproberen? Heb je al eens gedacht aan golfen op Grevelingenhout in Bruinisse? Wij heten je van harte welkom. 


Golfen is een hele fijne activiteit voor doordeweeks en voor de weekenden. Je denkt dat is niks voor mij! Geef ons de kans jou te laten zien waarom golfen op Grevelingenhout interessant voor je is. Kom eens langs omdat: 

- Golfclub Grevelingenhout een gezellige en sociale vereniging is.

- Iedereen van harte welkom is.

- De vereniging veel activiteiten organiseert, waar je andere golfers ontmoet. Zoals wedstrijdjes, dames- en herendagen maar je kunt ook samen spelen met anderen tijdens een inloopavond. 

- Je golf bij ons kunt uitproberen voor een aantrekkelijk tarief. Start met onze beginnerscursus Golfstart of door je in te schrijven voor ons Women’s Golf Event op 28 april.

Naast het gezellige betekent het dat: 

- Je bij ons kunt golfen op de Par 3-baan (korte baan) of de 18-holes golfbaan (grote baan).

- Golfen gezond is, werkt tegen stress en helpt om beter te slapen.

- Je geniet van de prachtige natuur, want golf is een buitensport. 

- Je niet alleen in het weekend terecht kunt, maar golf is ook voor doordeweeks. Je kunt meedoen aan de dames- of herendag of spelen op een inloopavond met willekeurige andere leden en in het weekend meedoen aan een wedstrijdje.

Mogelijk ben je nog niet overtuigd want je denkt ook: 

- Golfen kost veel tijd? Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wil besteden. Natuurlijk iets nieuws leren kost tijd. Je kunt leren golfen door het nemen van privé-les of lessen in groepsverband. Onze professionele en geduldige golfinstructeurs Jonathan Willis en Peter Maurits leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. 

- Golfen kost veel geld? Dat bepaal je ook zelf. Iedere sport kost geld en dat kun je zelf zo duur maken als je wil. Starten met golf kan door het inschrijven voor onze beginnerscursus van 99 Euro. 

- Hoe kom je aan je sportuitrusting? We beschikken over een prachtige golfshop met uitgebreid assortiment. Onze golfpro’s adviseren je welke materialen je nodig hebt. Op deze manier krijg je de uitrusting die bij jou past, want een volledige golfset is niet direct nodig. Koop daarom geen materialen zonder overleg. Dat is beter voor je portemonnee en voor je plezier in het golfen. 

En na het spelen heb je vast trek, maar geen zin om thuis iets klaar te maken? 

- Dan kunnen we samen naar hole 19 ons clubhuis en restaurant, waar je na het golfspel kunt chillen op ons terras of in het restaurant. Ga je gezellig borrelen of toch wat uitgebreider eten alles is mogelijk. Het restaurant is een gelegenheid waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd zoals een diner met wijnproeverij en livemuziek. 

Hebben wij je kunnen overtuigen om golf eens te komen proberen? Schrijf je dan nu in voor onze beginnerscursus via onze website: www.grevelingenhout.nl waar je je kunt aanmelden voor Golfstart. Of scan de QR-code in de advertentie. 

Zou je het leuk vinden aan te sluiten bij een event speciaal voor vrouwen op 28 april

Wij organiseren een First Date, Women’s Golf event. Een first date is een kennismaking met golf alleen voor vrouwen onder begeleiding van een golfpro gecombineerd met een lekkere lunch en/of borrel. Durf jij een first date met deze mooie sport aan? Meld je dan aan, alleen of met een vriendin en wie weet is het straks wel liefde op het eerste gezicht tussen jou en golf. Als extra organiseren we samen met onze golfshop een kleine modeshow van dameskleding die bij ons verkrijgbaar is. En het leuke is, dat je deze kleding ook kunt dragen buiten de golfbaan. 

Inschrijven kan via onze website: www.grevelingenhout.nl. Je vindt meer informatie en het inschrijfformulier op het onderdeel Women’s Golf. Of scan de QR-code in de advertentie.

Heb je nog vragen, neem contact op met de dames van de receptie via 0111 - 482650 of mail naar: golfclub@grevelingenhout.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Marjoke Maurits, bestuurslid Grevelingenhout Golf BV: mwc@grevelingenhout.nl.
Welcome to the Club - Graag tot ziens! Golfclub Grevelingenhout.

logo Golfclub Grevelingenhout