Manuel Blesgraaf, Tessa Fillié, Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg.
Manuel Blesgraaf, Tessa Fillié, Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg. Foto: Luizter

Trouwambtenaar van het jaar

HALSTEREN - REGIO - Afgelopen maandag werden in Gorinchem de prijzen voor de ‘beste trouwbedrijven van het jaar’ uitgereikt. Luizter won deze landelijke verkiezing als ‘beste trouwambtenaar van het jaar’. “De publieksprijs is een mooie erkenning voor de manier waarop wij ons al jarenlang inzetten om bruidsparen en hun gasten een ceremonie te laten beleven die allesbehalve standaard is”, vertelt Jörgen Versteeg.


Jolanda Bazen, bedenker van het Luizter-verhaal concept, vult aan: “Als trouwambtenaar heeft Luizter al honderden ceremonies verzorgd. Regelmatig trouwen we bruidsparen officieel en ceremonieel op de mooiste locaties in Nederland maar ook in het buitenland, zoals Italië, Spanje en Portugal. We vervullen de rol van trouwambtenaar met veel liefde en aandacht, maar werken ook vaak samen met een trouwambtenaar van de gemeente, waarbij wij als ceremoniespreker met onze Luizter-verhalen extra romantiek aan de ceremonie toevoegen.” Luizter bestaat uit meerdere teams van vertellers en pianisten waaruit bruidsparen zelf kunnen kiezen.


Luizterverhaal

Een Luizterverhaal is een perfecte samensmelting van woorden, zang en pianospel. Een magische speech die iedereen geboeid houdt, van begin tot eind. Een Luizterverhaal is een uniek product van Luizter en veel meer dan alleen een spreker die begeleid wordt door pianospel. Luizter vertelt muzikale Luizterverhalen tijdens diverse memorabele momenten.

Meer informatie over Luizter op een bruiloft is te vinden op: https://luizter.nl/bruiloft/