Afbeelding

Van kriebeltrui naar lentekriebel

HOOGERHEIDE - De lente is het favoriete seizoen van lentefan en eigenaresse Ans de Visser van Daalmans Mode. Ans geniet van de eerste zonnestralen en het gekwinkeleer van vogeltjes in haar tuintje. Ze is dan ook hoopvol gestemd voor het nieuwe lenteseizoen. De winkel stroomt al aardig vol met mooie voorjaarscollectie in sprankelende kleuren. Het gezellige team van Daalmans Mode geeft je graag een rondleiding door de winkel en adviseert je, waar nodig. Drempelvrees is onnodig. Ieder lief mens is welkom en mag komen kijken en passen in een ongedwongen sfeer. 


Kleuren

De kleuren zijn heel gevarieerd dit seizoen: Felle kleuren groen, blauw, fuchsia en oranje, maar ook de kleuren zwart, wit, ecru en beige. Veel zomerse jurkjes deze lente in diverse printen en lengtes. Onder andere in natuurlijke materialen zoals Eco Viscose en linnen. De “reversible” jurkjes van Lizzy & Coco zijn aan twee kanten draagbaar. Dus dan heb je twee jurken voor de prijs van een. Deze jurkjes zijn in een polyester met elasthan kwaliteit. Deze stof wordt vaak gebruikt voor sportkleding: Snel droog en gaat superlang mee. Dit is handig voor in de vakantiekoffer.

Broekpakken

Verschillende broekpakken van Geisha, Tramontana, Freequent, Myrna by Ned en C.RO in felle kleuren maar ook in zachte tinten. Daalmans Mode heeft verschillende zomerjacks van het Scandinavische merk Etage. Pantalons zijn er van de merken Para Mi en C.RO. 


Merken

Naast Lizzy & Coco, Para Mi, C.RO en Etage verkoopt Daalmans Mode de merken Geisha, Tramontana, Freequent, Myrna by Ned en Comme Ca.
Nieuw label dit seizoen is Donna Dura: Een collectie vol creativiteit. De energie laat zich zien in de kleuren, prints en modellen. Kleding die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden, op een doordeweekse dag of feestje.


Maten

Onze maten lopen van 36 t/m 46. Indien mogelijk kunnen wij altijd proberen een bepaald kledingstuk in een kleinere of grotere maat te bestellen. Verwelkom de lente met een warm hart zodat we snel van kriebeltrui naar lentekriebel kunnen gaan. Kom gezellig shoppen! Je bent hartelijk welkom in onze winkel.
Volg ons voor dagelijks nieuws op Facebook en Instagram!

Afbeelding