Adri en Anita Sebrechts 25 jaar in Sebregts Mode te Ossendrecht.
Adri en Anita Sebrechts 25 jaar in Sebregts Mode te Ossendrecht. Foto: Dennis van Loenhout

Sebregts Mode maakt er een vrolijk voorjaar van

OSSENDRECHT - Op 1 februari 2023 zaten we exact 25 jaar in de winkel, en in al die 25 jaar hebben nog nooit zo’n vrolijke en kleurrijke voorjaar- en zomermode meegemaakt. Sebregts Mode bekent kleur, en dat gaan we in het straatbeeld zien. 


Somberheid en een negatief beeld van de wereld is daarvan de oorzaak. We hebben vrolijkheid nodig, en de mode speelt daar graag op in. Mode is altijd een reflectie van de werkelijkheid, en die werkelijkheid maakt ons op dit moment niet erg blij. Daarom gaan we de boel opvrolijken. We gaan kleur dragen. En als de zon dan gaat schijnen, de natuur gaat uitlopen, de terrassen vollopen, dan krijg je vanzelf een blij gevoel en gaan we een mooi voorjaar en zomer tegemoet. 

Dus schroom niet en trek een leuk kleurtje aan, kleuren die je misschien niet zo snel zou dragen, maar kleuren als emerald, mandarijn, kobalt, rood en fuchsia staan je vast en zeker heel mooi.

Sebregts Mode laat iedereen in zijn kracht komen, wij adviseren u graag welke kleur het beste bij u past. We zullen niemand de deur uit laten gaan met iets waar de klant niet volledig achter staat. Met onze ervaring gaat dat vast lukken en bent u straks het zonnetje in huis en daarbuiten. We hebben er nu al zin in, kom vrijblijvend eens shoppen. Daarnaast zijn er, omdat we 25 jaar in de zaak zitten, het hele seizoen leuke aanbiedingen en kortingen. Dus ook daarom is het leuk winkelen bij Sebregts Mode in Ossendrecht!

Afbeelding