Afbeelding
Foto: Mariska Wildeman

Stijlvolle en vrolijke voorjaarsfashion

Spring is in the air. En dat zien we dan ook uitgebreid bij Loft 56 in Halsteren. Twee verdiepingen geheel gevuld met onze nieuwe voorjaarscollectie, waarmee jij jouw eigen stijl kunt creƫren.


Enerzijds een oase van rust met zachte zand-, aarde- en wittinten, waarmee je de perfecte frisse zomerlook afstemt.

Anderzijds laten we ons verrassen door veel vrolijke kleurcombinaties van onder andere C&S en G-maxx, waarbij fuchsia en oranje veel fleurige combinaties mogelijk maken.

Een echte eye catcher zijn dit seizoen de vrolijk gekleurde jurkjes van Fransa en B-young in soepel vallende stofjes, dus lekker comfortabel en vriendelijk geprijsd.

Sportief en stijlvol, zoals altijd, is de nieuwe voorjaarscollectie van Zoso. Met een perfecte pasvorm zijn de broeken en jurkjes ook dit seizoen weer een echte aanrader.

Laat je betoveren door het contrast van diep zwart met frisse wittinten en voeg een kleurtje toe. Speels en stijlvol.

De collecties van Culture en Fluresk laten naast een waaier aan blauwtinten ook zachte pastellen combineren met fris wit en speelse dessins.

Verder vind je bij ons natuurlijk ook de leukste tassen, riemen, zonnebrillen et cetera om je outfit compleet te maken. Dus loop met de zonnige dagen in het vooruitzicht gezellig even bij Loft 56 binnen voor stijlvolle en vrolijke voorjaarsfashion.


Have a lot of fun during summer days,


Liefs, Team Loft 56, Halsteren.