Ontspannen & kleurrijke mode bij Joss Trend & More

OSSENDRECHT – “Zelf vind ik het leuk en interessant om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Mode te volgen. Het is fantastisch om klanten te helpen er óók op hun allerbest uit te laten zien. Blijf vooral trouw aan jezelf en kies kleding waarin jij je lekker voelt. Benadruk je pluspunten en kies kleuren die jouw aanspreken.”


Duidelijke woorden van Josephine van den Eijnden, die zich verheugt op een mooi Voorjaar voor Joss Trends & More. 

De creativiteit die haar werk vereist vindt Josephine van den Eijnden misschien wel het mooiste van haar vak. Creativiteit tijdens de inkoop en het samenstellen van de mooiste combinaties voor haar klanten, maar ook in de optimale promotie van haar bedrijf. “We zijn erg actief op Facebook en Instagram”, vertelt ze. Elke dag plaatsen we meerdere updates op onze pagina. Het is erg leuk om te zien hoe mensen daarop reageren en de pagina daarna weer delen onder hun vrienden. Vaak vinden we via die weg weer nieuwe klanten, dat blijft bijzonder!” Joss spreekt een brede doelgroep aan. Op de bovenverdieping bevindt zich de Herencollectie met de merken No Excess, Petrol, Lerros, M.O.D en New Star.

Bij de Youth-afdeling hebben we kleding vanaf maat 32, zodat we de meisjes die net van de kindermaten afkomen ook trendy kunnen kleden. Onze merken Ambika, Just Dai, Sophie & Me, Turquoise by Daan en alle merkjes rechtstreeks uit het World Fashion Centre, zorgen ervoor dat deze meiden zich net zo modebewust kunnen kleden als de dames. 

Onze Dames merken Tramontana, Yest, Enjoy, Zoso, Para Mi, Angels, Red Button, Maicazz/Zizo en &Co Woman hebben qua pasvorm een groot bereik; kleding gaat tot maat 46

Je ziet bij de damesmode dit seizoen veel printjes, maar ook alle uni kleuren blijven favoriet! Ook dit voorjaar veel items in travel kwaliteit, broekjes met flared pijp, en dit alles in frisse, kleurrijke tinten!! Uitbundige sjaals, te gekke sneakers of Western Boots, sieraden, riemen en prachtige tassen maken je nieuwe outfit compleet, zowel voor een feestelijke gelegenheid als voor in je vrije tijd.

Het Team van JOSS helpt U graag bij het uitzoeken van een passende outfit. Indien nodig wordt aangekochte kleding GRATIS vermaakt.


                                 *SPRING DAY’S by JOSS!! * 15 tot 18 maart`23

Kom deze dagen gezellig langs om de nieuwe Voorjaarscollectie te bewonderen..

Wij trakteren op een hapje & drankje, 10% korting bij aankoop en verloten wij 2x € 75.=

aan Shopping Money! Neem je zus, vriendin of dochter gezellig mee, en maak er een gezellig uitje van! Wij zorgen voor de rest.. En geloof me, de nieuwe collectie is weer ZOOO GAAF!!..

Bezoek ons zeker ook op www.josstrendsandmore.nl. of volg ons op Facebook of Instagram.