Luuk Hersbach en Siem Goossens in Fitzone.  Putte.
Luuk Hersbach en Siem Goossens in Fitzone. Putte. Foto: Fitzone Putte

Alles onder één dak bij Fitzone

PUTTE – Fitzone Putte bestond vorig jaar 20 jaar, Luuk Hersbach runde dit succes voorheen met zijn inmiddels overleden vrouw. Zij overleed helaas 10 maanden voor het 20-jarig jubileum. Luuk is nu 54 jaar en pakte met het bedrijf stevig en positief door in de moeilijke tijden. De 28-jarige Bodybuilder Siem Goossens uit Ossendrecht deed al veel aan training in deze sportschool en ze gingen samen aan tafel zitten om eens goed te praten over een eventuele samenwerking. 


Per 1 januari jongstleden is Luuk met Siem samen gaan werken als compagnon van Fitzone Putte. Siem is namelijk in de Fitzone met zijn bedrijf Siem Coaching. Zo delen ze samen het kantoor van intakes en hebben ze samen een prachtig compleet concept binnen Fitzone. 

De enthousiaste ondernemers vertellen: “Nu kan je hier niet alleen terecht voor cardio, fitness, zonnebanken of groepslessen. Siem is vanwege zijn carrière als Bodybuilder al jaren ook een succesvolle coach. Hij kan heel veel mensen nu binnen Fitzone direct helpen met vragen wat betreft voeding, trainschema's en alles wat erbij komt kijken. Zo wordt alles een echte Fitzone met alles onder één dak. Bij veel sportscholen in de regio heb je dit namelijk niet, daar krijg je vaak een externe coach dus voor de regio is dit een verbetering. Zo proberen we de sportschool dus naar een hoger niveau te tillen." 

"Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud en het maakt niet uit hoe je er uitziet: dik, dun, veel spieren of weinig spieren. Je ziet bij ons dus een gevarieerd ledenbestand en op de vloer merk je er niets van. Iedereen heeft respect voor elkaar, aan de bar wordt er gezellig gepraat of wat gedronken en in de sportschool helpt iedereen elkaar. Er komen hier Nederlandse en Belgische mensen sporten en zelfs arbeidsmigranten, het kan allemaal.“ 

Siem zag de sportschool als een thuiskomen: “In 2017 ben ik hier zelf komen sporten, later ben ik hier ooit als vakantiewerker de sfeer komen proeven. In de jaren erna ben ik hier blijven sporten en begon ik Siem Coaching naast het bodybuilden. Dit was dan alleen extern, af en toe vroeg Luuk wel eens of ik iemand verder wilde helpen. Dus toen we in gesprek gingen om samen te gaan hoefde ik hier ook geen moment aan te twijfelen. Een uitgesproken kans voor ons allebei en de reacties zijn uitermate positief van de leden.” 

Dromen zijn er zeker nog bij deze stoere mannen en toekomstplannen zijn er ook al gemaakt. Maar deze houden ze nog even geheim. Binnenkort zal er ook een mooie banner onthuld worden in de sportschool over de samenwerking. Dus heeft u nog goede voornemens op fitnessgebied? Voor een compleet pakket bent u welkom bij Fitzone Putte.