Afbeelding
Foto: MMzS_

Kennis en ervaring bij Ons Water

Algemeen

De waterschapsverkiezingen komen eraan. Sinds 2008 doen daar politieke partijen aan mee. Tot die tijd kon de waterschapkiezer niet op een partij stemmen maar op een persoon. 

Het gevolg was dat de besturen bevolkt werden door betrokken burgers die een belang of interesse hadden in het waterbeheer. 

In Wageningen, Delft, of waterbouw gestudeerd dan werd je gekozen. In 2008 werden de niet politiekverbondenen gedwongen zich te bundelen in een partij of kiesvereniging, zoals Ons Water.

De lijst van Ons Water is samengesteld op basis van kennis en ervaring. De top vijf bevat 4 mensen met een ruime ervaring in het waterschapbestuur.

De lijstrekker Louis van der Kallen (30 jaar ervaring), nummer 2 Jan Slenders (15 jaar ervaring), nummer 3 John Vrinds (weg- en waterbouwkundige), nummer 4 Betty Goos onze fractievoorzitter (4 jaar ervaring) en nummer 5 Hans Kocx (15 jaar ervaring).

Regionaal

Maar ook regionale kandidaten als de oud waterschapbestuurder Chris Ooms (Lepelstraat), raadslid Selin Karar (Bergen op Zoom), Erik van Werkhoven (Halsteren) en raadslid John Mathijssen (Ossendrecht).

Het waterbeheer en uw veiligheid verlangen kennis en ervaring, geen politiek lekenbestuur. Want waterbeheer en waterveiligheid is politiek kleurloos. 

Kijk eens op www.onswater.com