Ger van Laarhoven
Ger van Laarhoven

Wandelen door Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Ik ben Ger van Laarhoven en woon in Halsteren. Vroeger heb Ik in de bouwmaterialenhandel gewerkt en ben nu aan het genieten van mijn pensioen. Ik geniet van mijn kinderen en kleinkinderen en heb nu ook meer tijd voor mijn hobby’s.

Fotografie is één van de hobby’s waar ik mijn ei in kwijt kan. Via dat ei heb ik dan gelijk de link gemaakt naar vogels. Wat begon als vogels spotten is later foto’s van vogels geworden. Bepaalde periodes van het jaar zijn vogels meer zichtbaar dan in andere periodes en al snel kwam ik erachter dat ik mijn vrije tijd niet het hele jaar met vogelfotografie kan vullen.

Omdat ik vaak te voet op pad ga, had ik ook gezien dat er in onze directe omgeving nog veel moois te ontdekken is. Het wandelen is een nieuwe hobby geworden en ik ontdek dingen die op de fiets of met de auto helemaal niet zouden zijn opgevallen. Zomaar een beeldje op een bankje in de polder of een hoofd in een boom zetten mij aan het nadenken en ik ben meer van dit soort zaken gaan vastleggen op de foto. Het is leuk om achter het verhaal bij deze opmerkelijke dingen te komen.

Ik ben nu Halsteren rond geweest maar ben hier nog lang niet klaar mee. Het dorp zal blijven veranderen en ik wil daarbij zijn. Als het aan mij ligt zullen er nog veel plaatjes volgen waar iedereen van mee mag genieten.

Wellicht zien we elkaar binnenkort ergens in de mooie straatjes van Halsteren!
Ger van Laarhoven.

Beeldje op bankje
Hoofd in boom