Dankzij het Table Stars programma kunnen kinderen vanaf 6 jaar al volop meespelen!
Dankzij het Table Stars programma kunnen kinderen vanaf 6 jaar al volop meespelen! Foto: TCO'78

Maak kennis met tafeltennis bij TCO

Algemeen

Kinderen maken kennis met tafeltennis bij TCO

OSSENDRECHT - Tafeltennis, wie kent de sport niet? Van de camping, het speelplein of misschien staat er wel een tafel in de kantoortuin. Wie wel eens een balletje heeft geslagen, weet dat het er makkelijker uitziet dan het is. Daarom beginnen kinderen vaak pas op latere leeftijd met tafeltennis. Maar dat hoeft niet!

TCO’78 uit Ossendrecht is dit seizoen gestart met het Table Stars-programma van de NTTB. Via dit programma maken kinderen spelenderwijs kennis met tafeltennis. Denk aan balansoefeningen, mik- en vangspelletjes, hooghouden en schuiftafeltennis. Zo is tafeltennis al leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Om dit te laten zien geven de vrijwilligers van TCO’78 2 tafeltennisclinics in Ossendrecht. Op dinsdag 14 maart zijn de kinderen van groep 4 t/m 8 van basisschool ’t Paviljoen aan de beurt. Een week later, op donderdag 23 maart, komt de BSO van ’t Paviljoen bij TCO op bezoek. Speciaal voor de jongste groep van 4-6 jaar zijn er leuke oefeningen bedacht.

Kinderen die de smaak te pakken hebben, zijn vanaf maandag 20 maart welkom op de club. Er start dan vier maandagen achter elkaar een GRATIS beginnersgroepje. Alle kinderen mogen hieraan meedoen! De beginnersgroep is op maandag 20 maart, 27 maart, 3 april en 17 april, van 19.00-20.00 uur in MFC De Drieschaar. Kun je maar één avond? Ook dan ben je van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met trainer Jimmy Noordermeer via e-mail: trainer@tco78.nl